Whirlpool WWDC 9716 - Виж цената

Ревю на Whirlpool WWDC 9716

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Whirlpool WWDC 9716 

Искате нова, егономична, но и много ефективна пералня машина? Държите на искрящата чистота, наситен цвят и завладяваща мекота при изпирането на вашите дрехи? Ние имаме точния за вас продукт! Пералня със сушилня Whirlpool WWDC 9716 с енергиен клас А и множество функции, тя гарантира „победа” в борбата дори с най-упоритите петна, като в същото време запазва тяхната материя, цветове и мекота! Това е продукт, който определено всяко поддържано домакинство, трябва да има в дома си!

Whirlpool WWDC 9716Виж цената за днес

Whirlpool WWDC 9716 Review

6th Sense технология – тази технология отчита точното количество пране в пералнята машина, след което изчислява точното време, което ще ви бъде необходимо за тяхното изпиране. По този начин вие пестите време и електроенергия и получвате перфектно чисти дрехи.

6th Sense Colours – тази технология ви помага да изпирате цветните си дрехи безупречно, като запазва яркостта и наситеността на цветовете им и не позволява да избледняват.

Wool Excellence – технология, създадена специално за вашите вълнени дрехи. Изпирайте своите дрехи в дълбочина, като запазвате тяхната естествена мекота и качество на материята до най-голяма степен.

Colours 15° – технологията „Wave Motion” ви позволява да изпирате вашите цветни дрехи, дори при минимална температура от 15°. По този начин яркостта и наситеността на цветовете се запазва за по-дълго време.

Виж още: РЕВЮ: Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 70210 – Цена и мнения!

Whirlpool WWDC 9716 е пералня с предно зареждане и класически бял дизайн. Тази пералня машина има висок товароподемност от 9кг, така че е подходяща дори за по-големи семейства. Сушилният капацитет е 7 кг, така че винаги можете да се погрижите за количеството пране, което искате да изперете и да изсъхне. Машината има максимална скорост на центрофугиране от 1600 об/мин, годишна консумация на енергия от 234 kWh, което се дължи на енргийният и клас А. Нивото на шум като стойностите е 54 dB при изпиране и 83 dB при центрофугиране. Контролният панел се намира от дясната страна на машината и се състои от 6-бутонен LED дисплей, с който можете да промените зададената температура на изпиране, скоростта на центрофугиране или сушенето на прането.

В средата има ротационно копче за избиране на програмите за изпиране и два бутона за включване/изключване или пауза. Пералната машина има 8 програми за изпиране като вълна, памук, програма за цветно пране, за деликатно пране или за синтетични материи, най-бързият от които продължава 30 минути. Пералната машина WWDC 9716 се възползва от най-новите технологии и най-новите функции, разработени от Whirpool. Те включват технологията 6D 3Dry, която осигурява деликатно изсушаване на дрехите. Освен това можете да блокирате достъпа на децата до контролния панел или да настроите машината с функцията „отложен старт”, за да се включва, когато сте на работа например, за да може когато се приберете у дома, да имате изпрани дрехи със свеж аромат и най-добро качество.

Нашето мнение за продукта:

Благодарение на интегрираните иновационни технологии и високата ефективност на тази пералня машина, вие получавате най-доброто качество както при изпирането на вашите дрехи, така и при тяхното сушене. Запазете тъканите си меки, а цветовете наситени с помощта на Whirlpool WWDC 9716. Подарете на себе си и на цялото си семейство искрящо чисти дрехи, със завладяваща мекота и прекрасен аромат. Whirlpool WWDC 9716 е верният помощник на всяка спретната домакиня в борбата дори с най-упоритите петна и замърсявания!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password