Whirlpool WTNF 81I X - Виж цената

Ревю на Whirlpool WTNF 81I X

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Whirlpool WTNF 81I X

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 81I X с енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Whirlpool WTNF 81I XВиж цената за днес

Whirlpool WTNF 81I X Review

6th Sense – технологията 6-то чувство, отчита когато температурата във вашия хладилен уред се е повишила, като максимално бързо я стабилизира и я понижава максимално. По този начин храните се запазват свежи и качествени, като се предотвратява тяхното разваляне.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система се предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник и на големи количества лед във фризера. По този начин хранителните продукти се запазват свежи и качествени, а почистването на вашия домашен електроуред е по-лесно от всякога, без необходимост от предварителното му размразяване.

Виж още: Ревю на Whirlpool BSNF 9431 K

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той ще пасне перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 81I X е с размери от 59.6 х 67.7 х 189см. И е с тегло от 72кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големите и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 40dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 338л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.С годишен разход от 346kWh той се нарежда в едно от челните места по икономичност на своята работа. Охладителният агент, към който спада е R600a, a климатичният клас към който спада уреда е SN – T. Също така, хладилникът разполага с възможността за автономна работа без ток до 17ч.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 234л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 3 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 104л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 10кг. за 24ч. той ще осигури бързото и ефективно замрзяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество модерни технологии, хладилник с фризер Whirlpool WTNF 81I X, ще съхранява вашите любими хранителни продукти при максимално добри условия. Чрез ниските нива на влага и постоянния контрол върху температурата, вашия хладилник ще поддържа хранителните продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време. Ако обичате да похапвате вкусна храна, да готвите вкусни вечери за себе си и за любимите си хора, то Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 81I X е идеалното решение за вашия дом. Наслаждавайте се на висококачествени продукти винаги и по всяко време само на една ръка разстояние във вашата кухня, а именно в хладилник с фризер Whirlpool WTNF 81I X.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password