Whirlpool WDNF 82D IX H - Виж цената

Ревю на Whirlpool WDNF 82D IX H

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Whirlpool WDNF 82D IX H

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Whirlpool WDNF 82D IX H с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Whirlpool WDNF 82D IX HВиж цената за днес

Whirlpool WDNF 82D IX H Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система се предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник и на големи количества лед във фризера. По този начин хранителните продукти се запазват свежи и качествени, а почистването на вашия домашен електроуред е по-лесно от всякога, без необходимост от предварителното му размразяване.

Виж още: Ревю на Liebherr DNml 43X13

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той ще пасне перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Вграденият сензорен екран поставен в предната част на хладилника, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилникът е с размери от 60 х 66 х 188.8см. И е с тегло от 67кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големите и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 42dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 319л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.С годишен разход от 244kWh той се нарежда в едно от челните места по икономичност на своята работа. Климатичният клас към който спада уреда е SN – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 222л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 3 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 4кг. за 24ч. той ще осигури бързото и ефективно замрзяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество модерни технологии, Хладилник с фризер Whirlpool WDNF 82D IX H, ще съхранява вашите любими хранителни продукти при максимално добри условия. Чрез ниските нива на влага и постоянния контрол върху температурата, вашия хладилник ще поддържа хранителните продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време. Ако обичате да похапвате вкусна храна, да готвите вкусни вечери за себе си и за любимите си хора, то този уред е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password