Whirlpool TDLR 65210 - Виж цената

Ревю на Whirlpool TDLR 65210

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Whirlpool TDLR 65210 

Държите ли на високото качество при избора си на облекло? Искате ли вашите любими дрехи да бъдат винаги искрящо чисти със запазени наситени цветове и мекота на материите? Ние имаме точния уред за вас! Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65210 ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като ще запази материите им меки и качествени, за да поддържате безупречна и стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие!

Whirlpool TDLR 65210Виж цената за днес

Whirlpool TDLR 65210 Review

6th Sense– тази технология е предназначена за изпирането на най-упоритите петна, независимо от вида на материите на вашите дрехи. Изичслявайки точното време, което ще бъде необходимо за изпирането на даденото количество дрехи, вашия домашен електроуред гарантира максимални резултати, като същевременно ще намали сметките ви за електроенергия.

Colors 15°C – благодарение на възможността да изпирате вашите любими цветни дрехи при изключително ниска температура от 15°C, те гарантирано ще запазят наситеността и яркостта на своите цветове като се предотвратява тяхното захабяване или избеляване.

Wool Excellence – тази технология е създадена специално за да се грижи за вашите вълнени дрехи. С нея, дрехите ви се изпират в дълбочина, като в същото време не се нарушава тяхната мекота и качество на материята.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWSD61253W EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролният панел поставен в горната част на уреда и вградения LCD дисплей, решен в черно, гарантират перфектния завършек на нейната стилна визия.

Размери

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65210 разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 40 х 90 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 62кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Тя разполага със вертикално зареждане.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага с ветртикално зареждане. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 59dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 147 kWh и на вода от 8800л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 6,5кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65210 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са отложен старт, информационен дисплей, Защита от деца, 6th Sense, Soft Opening, Drum up.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 8-те различни програми, с които разполага. Програмите на уреда са: деликатни, програма за ръчно пране, вълна, смесена, бърза програма, програма за интензивно изплакване, памук, предпране, цветни, програма използване на ниска енергия, синтетика, антибактериална.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество при избора си на текстилни продукти и искате те да бъдат винаги искрящо чисти със свеж аромат и запазена мекотга на материите, то Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65210 е точният избор за вас. Тя ще почисти в дълбочина дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като ще запази както наситеността на техните цветове, така и мекотата на техните материи. Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65210 е много ефективен домашен помощник, който всяка спретната домакиня би се радвала да има в дома си!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password