Whirlpool SPIS 412L - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIS 412L

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool SPIS 412L 

Искате ли да се наслаждавате на уютна топлина през зимата и на освежаваща прохлада през лятото? Ние имаме точния уред за вас! Инверторен климатик Whirlpool SPIS 412L с енергиен клас А+, допълнителни функции и изключителна мощност при своята работа, ще ви осигури оптимално добра температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно!

Whirlpool SPIS 412LВиж цената за днес

Whirlpool SPIS 412L Review

6th Sense – благодарение на тази технология, климатикът отчита нивото на температурата в помещението, в което е поставен и автоматично избора както най-подходящия режим на своята работа, така и оптималното ниво на работа на вентилатора и нивото на изсушаване на въздуха.

4D всмукване на въздух – тази функция осигурява до 4 пъти по-голямо всмукване на въздух, като по този начин се постига изключително висока енергийна ефективност чрез максимално бързо охлаждане или затопляне на вашето помещение.

Filter 4 in 1 – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Виж още: Ревю на Mitsubishi MSZ-HJ35

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Корпусът му е решен в графитено сив цвят, който е перфектно допълнен минималистичния дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред.

Характеристики

Тази модерна и икономична климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 600 BTU за охлаждане и 13 648 BTU за отопление. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+. Той разполага с номинален капацитет на охлаждане от 1190W и 1140W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 5.6 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление. Минимална температура при охлаждане е -7°C, а при отопление +43°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 81.8 х 27 х 21.7см и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Той е подходящ за помещения с площ до 25кв.м. С ниските си нива на шум от 23dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 645 м³/н.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 66 х 24 х 48.2см и е с тегло от 23кг., което го прави подходящо на всяка подходяща външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 49dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 1600м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните Autorestart, Auto Clean, Timer, Sleep, 1W Stand-by, Power Save, Jet и Silent ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Инверторен климатик Whirlpool SPIS 412L е с модерен и иновативен дизайн. Той съчетава в себе си стил и висока ефективност, за да осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом. Подарете си топлина през студените зимни вечери и прохлада през предстоящите летни горещини, само с помощта на тази модерна климатична система. Прекарвайте времето си у дома в абсолютен комфорт и ненадминато удоволствие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password