Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX - Виж цената

Ревю на Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX

Ревюта Фурни за вграждане
8.7

Рейтинг

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX

Обичате ли вкусните домашно приготвени ястия? Искате ли нов уред, който ще изпече перфектно вашите любими гозби? Ние имаме точния продутк за вас! Електрическа фурна за вграждане Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX с енергиен клас А+, 6th Sense технология и изключителна ефективност при своята работа, ще осигури перфектното изпичане на вашите любими храни, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IXВиж цената за днес

Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX Review

Ready 2 cook – благодарение на изключително мощната система за конвекция, фурната не се нуждае от предварително загряване, което помага да спестите до 20% електроенергия, както и да съкратите времето за готвене с до 25%.

Технология Cook 3 – тази фунцкия позволява приготвянето на 3 различни ястия по едно и също време, без миризмите им да се смесват. Сгответе основното и десерта едновременно и спестете време и енергия.

Фурна с технология 6-th Sense – технологията „6-то чувство” отчита нивото на температурата във фурната и адаптира силата на конвекцията спрямо нея, за да запази перфектния вкус и качество на храната.

Виж още: Ревю на Beko BIR22400XMS

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той е решен в сребристо и черно с иноксово покритие против отпечатъци и материал от неръждаема стомана, перфектно допълнен от трислойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има електронно управление и дисплей, които придават изискан и модерен външен вид на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа фурна за вграждане Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 56.4 см. Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 73 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно. Моделът на Whirlpool е в клас на енергийна ефективност A+. Това гарантира както високоефективната работа На уреда, така и изключително нисък разход на електроенергия от едва 0.91 kW/h. Различните функции ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Самопочистване: Пиролиза, Вътрешно осветяване, Ready2cook, Cook 3, Multifunctional 16, 6th Sense технология, Soft Closing.

Нашето мнение за продукта

Електрическа фурна за вграждане Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин. Наслаждавайте се на вкусна, домашно приготвена храна и гответе любимите си ястия с вашия нов, верен помощник в кухнята – електрическа фурна за вграждане Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password