Whirlpool FWL61452W EU - Виж цената

Ревю на Whirlpool FWL61452W EU

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool FWL61452W EU Цена

Искате ли нова, модерна и изключително функционална пералня машина, която да изпира в дълбочина вашите дрехи, без да уврежда техните цветове и качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Whirlpool FWL61452W EU с енергиен клас А+++ и 14 разлчни изпиращи програми, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като ще запази максимално техните цветове и качество на материите.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU се предлага в един от най-големите онлайн магазини в България и може да се закупи на доста добра цена, за отличният си клас. Освен това при закупуването на уреда, онлайн магазинът предлага, стандартна гаранция от 24 месеца, както и възможност за удължаване на гаранцията до 2 години (Общо 4 години), доставка до вашия дом, 30 дни право на връщане и преглед на продукта, преди неговото финално закупуване.

Whirlpool FWL61452W EUВиж цената за днес

Whirlpool FWL61452W EU Review

FreshCare+: дори, ако ви се наложи да оставите дрехите си в пералнята за няколко часа, след като изпиращия цикъл вече е приключил, няма нужда да се притеснявате, че по дрехите ви ще се появи неприятна миризма. Функцията FreshCare+, запазва свежия аромат на вашите дрехи до 6ч. след края на изпиращия цикъл.

Energetic Wash – тази функция ви позволява да изпирате ефективно вашите дрехи при изключително ниска температура от 15°С със същата висока ефективност, като при изпиране при 40°С. По този начин наситените цветове и качеството на материите на вашите дрехи се запазват за по-дълъг период от време.

UK сертификат за алергени – пералните Whirlpool FreshCare+ предотвратяват появата на бактерии, микроби и алергени по време на изпиращия цикъл, като по този начин намаляват риска от кожни дразнения. Изключително полезна функция, подходяща за изпирането на деликатните бебешки дрешки или за тези от вас, които имат чувствителна кожа, склонна към алергии.

Soft Move – барабанът на вашата пералня прилага специфични движения при изпирането на вашите дрехи, в зависимост от избраната програма, вида на материите на дрехите и капацитетър на зарденост на вашата пералня машина. Тези движения представляват комбинация от ускорение, скорост, пауза и въртене, като по този начин максимално запазват качеството на вашите дрехи, дори от най-фини материи.

Виж още: Ревю на Beko WMY81443STB1

Пералня Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU е с класически изчистен дизайн, решен в снежно бял цвят, а вграденият LED дисплей, допринася за стилния завършен на вашия домашен уред. Размерите му от 57.5х59.5х84.5см и тегло от 68кг. го правят изключително практичен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом, без да заема много от наличното ви пространство.

Пералнята машина разполага с общ капацитет на обема до 6кг. и предно зареждане чрез люк с ляво отваряне, диаметър от 33см и дълбочина 57.5см. Това ви позволява лесно, бързо и дуобно да изпирате голямо количество дрехи, само с едно зареждане на пералнята машина. Вече не е необходимо да зареждате няколко перални, за да се погрижите за чистотата на дрехите на цялото ви семейство. Благодарение на мощната си работа и скоростта на въртене, достигаща 1400 rpm, тази пералня машина ще изпере перфектно вашите дрехи, като ще се справи успешно с премахването дори на някои от най-упоритите петна.

Освен изключително ефективна, тази пералня машина е и изключително енергономична и тиха при своята работа. С годишен разход на електроенегия от 173 kWh и нива на шум от едва 79dB при цетрофугиране и 63dB при изпиране, този уред ще ви гарантира ниски сметки за електрическа енергия, в комбинация с изключително тиха работа. Това ви осигурява спокойствие, без то да бъде нарушавано от неприятни шумове, възпроизведени от пералнята машина, по време на нейната работа. С 14-те различни изпиращи програми, вие ще можете ефективно да се погрижите за чистотата на вашите дрехи, като същевременно ще запазите цветовете и качеството на дори най-фините материи.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и изключително качество при своята работа, пералня Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU ще осигури искряща чистота на вашите дрехи, като в същото време ще запази техния свеж аромат, наситени цветове и перфектно качество на материите. Ако държите на перфектната чистота на вашето облекло, то пералня Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU със сигурност ще се превърне във вашия най-верен съюзник в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password