Whirlpool FDLR 70220 S - Виж цената

Ревю на Whirlpool FDLR 70220 S

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool FDLR 70220 S 

Искате ли нова, изключително ефективна и мощна пералня машина, която да се грижи както за безупречната чистота, така и за запазването на качеството на вашите дрехи? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Whirlpool FDLR 70220 S с множество интегрирани модерни технологии, ще ви предостави перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на качеството и цветовете на техните материи.

Whirlpool FDLR 70220 SВиж цената за днес

Whirlpool FDLR 70220 S Review

6th Sense – чрез вградени специални сензори, тази технология позволява на вашия домашен уред да засече както точното тегло на вашите дрехи в пералнята машина, така и на точните количества вода, електроенергия и перилен препарат, които трябва да използва за тяхното ефективно изпиране. По този начин вие получавате максимално качество на изпиране, на базата на минимални разходи за консумативи.

Цветни дрехи на 15°C – благодарение на възможността да изпирате вашите любими цветни дрехи при изключително ниска температура от 15°C, те гарантирано ще запазят наситеността и яркостта на своите цветове като се предотвратява тяхното захабяване или избеляване.

Denim Program – тази програма е специално разработена за ефективното изпиране на вашите дрехи от дънкови материи. Тя почиства дрехите в дълбочина, като същевременно запазва качеството и цветовете на специфичните дънкови материи.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрехи, както и за тези от вас, които имат чувствителна кожа. Чрез специфични движения на барабана и поддържането на постоянна температура по време на изпиращия цикъл, се предотвратява появата на бактерии и микроби в тъканите на вашите дрехи, които биха причинили кожни дразнения или алергични реакции.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU – Цена и мнения!

Пералня Whirlpool FDLR 70220 S разполага с модерен дизайн, решен в графитено сив цвят, aа отворът на люка, обграден от стилна черна рамка в комбинация с вграденият дигитален дисплей, допринасят за максимално елегантния дизайн на вашия домашен уред. Тази пералня машина е със стандартно предно зареждане, с ляво отваряне на люка и дълбочина на барабана от 52см. Това прави зареждането на вашата пералня машина изключително лесно, а капацитетът на обем от 7кг., ви позволява да изпирате както по-големи количества дрехи, така и по-обемисти текстилни изделия само с едно пускане на вашия домашен електроуред.

Размерите и от 52 х 59.5 х 84.5см. правят тази пералня машина изключително удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, без да заема голямо пространство. Максималната и скорост на въртене от 1200rpm, гарантират, че вашите дрехи ще бъдат почистени в дълбочина, дори когато замърсяванията по тях са изключително упорити.

Този уред разполага с 15 различни изпиращи програми: Деликатни, Програма за ръчно пране, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Предпране, Еко памук, Цветни, Бебе, Дънки, Ниска консумация на енергия и Бебешко пране, които в комбинация с допълнителните функции 6th Sense colours и дозиране на препарата, осигуряват перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от вида на техните материи.

Пералня Whirlpool FDLR 70220 S спада в клас на енергийна ефективно ст А+++, което ви осигурява редица предимства: нисък разход на електроенергия и ниски нива на шум от 75dB при центрофугиране и 59dB при изпиране, тя няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, дори, когато е в своя работен режим.

Нашето мнение за продукта:

Ако държите на безупречното качество на вашите дрехи и искате те да бъдат винаги чисти, със свеж аромат и завладяваща мекота на материите, то Whirlpool FDLR 70220 S ще се превърне във вашия най-верен домашен помощник. Бъдете винаги спретнати с перфектна визия.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password