Whirlpool BSNF 9101 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 9101 OX

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Whirlpool BSNF 9101 OX 

Искате ли нов хладилник, който да запазва качеството и хранителните стойности на любимите ви храни? Държите ли на качествените хранителни продукти? Ние имаме точното решение за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX, разполага с енергиен клас А+ и иновативни технологии като 6th Sense Fresh Control, за да поддържа вашите храни свежи и качествени за максимално дълго време.

Whirlpool BSNF 9101 OXВиж цената за днес

Whirlpool BSNF 9101 OX Review

6th Sense Fresh Control – технологията Fresh Control, поддържа Храната свежа за по-дълго време, а интелигентната технология 6th Sense, поддържа идеалната температура и влажност във вашия хладилник.

No Frost – благодарение на равномерната интензивна циркулация на студения въздух, се предотвратява както появата на влажност във вашия хладилник, така и образуването на големи количества лед във фризерната част. За запазването на перфектното качество на вашите хранителни продукти.

Maxi Box – голямо отделение, предназначено за съхранение на вашите плодове и зеленчуци. Свежестта и качеството на вашите любими плодове и зеленчуци се запазват за по-дълго време, за да се наслаждавате максимално при тяхното консумиране.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Arctic AK54270S+ – Цена и мнения!

Дизайнът на Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX е изключително стилен и модерен. Решен в сребрист иноксов цвят, дясно отваряне на вратата и вградени дръжки за лесното му отваряне, този уред ще бъде идеалното попълнение за интериора на вашия дом.

Размерите на хладилника са 59.5 х 65.5 х 201см, което го прави лесен за поставяне във всеки дом и всяка кухня. Нетния обем на хладилника е 252л., а този на фризера 97л., което ви дава възможността да съхранявате солидни количества от любимите си хранителни продукти.

Хладилната част разполага с 5 рафта от закалено стъкло, както и с допълнително вградени рафтове на вратата, удобни за съхраняване на бутилки, буркани и дори яйца. Фризерът разполага с 3 XXL кутии за съхранение на вашите замразени хранителни продукти, а технологията Total No Frost, предотвратява образуването на големи количества лед в тях.

Освен многоефективен, този уред е и изключително енергоикномичен. С годишна консумация на електроенергия от 325kWh, хладилникът се нарежда в челните места по енергоикономичност при своята работа. Освен това, този продукт е с изключително ниско ниво на шум от 42 dB. Вече Това е особено удобно, когато кухнята и холът ви са свързани в едно общо пространство. Регулацията на влажността в комбинация с технологията предотвратяваща образуването на влага и лед във вашия уред, ви гарантират, че качеството на вашите любими храни ще бъде запазено за изключително дълъг период от време.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, множество фунцкии и голям капацитет на обем, хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX ще се погрижи за запазването на качеството на вашите любими хранителни продукти за по-дълго време, за да можете да им се наслаждавате, винаги когато пожелаете. Гответе с удоволствие любимите си ястия, като използвате само най-висококачествените продукти, които се намират на ръка разстояние – директно във вашия хладилник.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password