Whirlpool BSNF 8121 W - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 8121 W

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Whirlpool BSNF 8121 W

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8121 W с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Виж цената за днес

Whirlpool BSNF 8121 W Review

6th Sense Fresh Control – технологията Fresh Control, поддържа Храната свежа за по-дълго време, а интелигентната технология 6th Sense, поддържа идеалната температура и влажност във вашия хладилник.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Whirlpool BSNF 8101 OX

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня. Дръжките му, решени в сребристо перфектно допълват неговата стилна и модерна визия.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8121 W е с размери от 59.5х66.3х188.5см и е с тегло от 70кг. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартното му дясно отваряне, улеснява неговото поставяне в наличното ви пространство.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 315л и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 305kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 222л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 94л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и по-обемни хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Капацитетът му на замразяване е 4кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8121 W се намира в среден ценови клас. Той би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. Ако сте от практичните домакинства, които предпочитат по-нисък ценови диапазон, но не биха направили компромис с качеството, то този продукт на Samsung е идеалното решение за Вашия дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password