Whirlpool BSNF 8101 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 8101 OX

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Whirlpool BSNF 8101 OX

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 OX с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Whirlpool BSNF 8101 OXВиж цената за днес

Whirlpool BSNF 8101 OX Review

6th Sense – технологията 6-то чувство, отчита когато температурата във вашия хладилен уред се е повишила, като максимално бързо я стабилизира и я понижава максимално. По този начин храните се запазват свежи и качествени, като се предотвратява тяхното разваляне.

NEOFROST DUAL COOLING – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Бързо охлаждане – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Samsung CRB37J5800/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сив цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, с иноксово покритие против отпечатъци, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 OX е с размери от 59.5 х 65.5 х 188.5см и е с тегло от 71кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 319л и изключително ниски нива на шум от 42dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 311 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 222л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 4 отделения за съхранение както и с 1 голямо Big Box отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 OX е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. С високата си ефективност на работа, той ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от вашия хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 OX!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password