Whirlpool BLFV 8001 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool BLFV 8001 OX

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Whirlpool BLFV 8001 OX 

Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BLFV 8001 OX с енергиен клас А+ и множество модерни допълнителни технологии, ще запази вашите любими храни вкусни, свежи и качествени за максимално дълъг период от време. Осигурете си най-високо качество както при избора си на хранителни продукти, така и при избора си на електроуред, в който ще бъдат съхранявани те с хладилник с фризер Whirlpool BLFV 8001 OX !

Whirlpool BLFV 8001 OXВиж цената за днес

Whirlpool BLFV 8001 OX Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система се предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник и на големи количества лед във фризера. По този начин хранителните продукти се запазват свежи и качествени, а почистването на вашия домашен електроуред е по-лесно от всякога, без необходимост от предварителното му размразяване.

Виж още: Ревю на Samsung RB38J7805SA

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той ще пасне перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool BLFV 8001 OX е с размери от 59.5 х 65.5 х 188.8см. И е с тегло от 69кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големите и по-просторни кухни.
Ниските му нива на шум от 38dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 339л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.С годишен разход от 309kWh той се нарежда в едно от челните места по икономичност на своята работа. Климатичният клас към който спада уреда е SN – T. Също така, хладилникът разполага с възможността за автономна работа без ток до 24ч.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 228л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло, и 3 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 111л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Напълно оборудван с някои от най-модерните технологии, Хладилник с фризер Whirlpool BLFV 8001 OX осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Той би бил идеалният помощник в ежедневието на всяка домакиня, а и на целите семейства, за които похапването на вкусна и прясна храна е незименна част от ежедневието.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password