Whirlpool BLF 9121 W - Виж цената

Ревю на Whirlpool BLF 9121 W

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Whirlpool BLF 9121 W 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BLF 9121 W с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Whirlpool BLF 9121 WВиж цената за днес

Whirlpool BLF 9121 W Review

6th Sense – технологията 6-то чувство, отчита когато температурата във вашия хладилен уред се е повишила, като максимално бързо я стабилизира и я понижава максимално. По този начин храните се запазват свежи и качествени, като се предотвратява тяхното разваляне.

Бързо охлаждане – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Клас А+ – благодарение на високият си клас, уреда е не само много ефективен, но и изключително енергономичен при своята работа. Той гарантирано ще осигури максимална ефективност при своята работа, като същевременно ще намали разходите ви за електроенергия.

Виж още: Ревю на Liebherr CU 3515

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, с иноксово покритие против отпечатъци, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Whirlpool BLF 9121 W е с размери от 59.5 х 66.3 х 201.1см и е с тегло от 72кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 370л и изключително ниски нива на шум от 38db, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 305 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 258л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 5 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 111л и с 4 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от хладилник Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password