Whirlpool BLF 8121 W AQUA - Виж цената

Ревю на Whirlpool BLF 8121 W AQUA

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Whirlpool BLF 8121 W AQUA  

Държите ли на висококачествените хранителни продукти? Искате ли вашите любими храни да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Тогава задължително трябва да прочетете тази статия, защото сме подготвили най-добрите причини за избор на Whirlpool BLF 8121 W AQUA! С енергиен клас А+, нетен обем от 335л., и множество функции, този уред гарантира максималното запазване на свежестта и качеството на вашите хранителни продукти!

Виж цената за днес

Whirlpool BLF 8121 W AQUA Review

6th Sense Technology – благодарение на интуитивната технология 6-то чувство, вашият уред усеща повишаването на температурата в хладилното помещение, като веднага я регулират, за да бъдат съхранявани любимите ви хранителни продукти при оптимално добри условия и да се запазят тяхната свежест и качество в максимална степен.

Fresh Zone – отделение, специално предназначено за съхранението на плодове и зеленчуци. Благодарение на поддържането на ниски нива на влага в това отделение, вашите любими плодове и зеленчуци се запазват свежи, качествени и хранителни за до 3 пъти по-дълъг период от време, в сравнение с този на обикновените хладилници.

Диспенсер за вода – вграденият на вратата диспенсър за вода, ви предоставя възможността винаги да имате чаша студена вода под ръка. Разхладетете се в предстоящите горещи летни дни с освежаваща чаша студена вода, директно от вашия хладилник.

Whirlpool BLF 8121 W AQUA

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko RCNE520E20DZM – Цена и мнения!

Новият Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA е с елегантен и модерен бял дизайн, подходящ за всяко домакинство и пасващ на всяко обзавеждане. Дръжките на вратите му реверсивни, което означава че посоката им на отваряне може да бъде променена спрямо вашите лични нужди, а иноксовият сив цвят, в който са решени, допринасят за още по-стилната визия на вашия домашен уред.

Размерите му от 59.5х65.5х188.5 ви позволяват да поставите хладилника във всяко удобно за вас помещение, без той да отнема голяма част от наличното ви пространство. Капацитетът на обем на този уред е 335л., от които 224л., са предназначени за хладилника и 111л., са предназначени за фризерното отделение.

Хладилника разполага с 3 рафта от закалено, товароустойчиво стъкло, което ви позволява да съхранявате лесно и удобно дори по-големи и по-тежки хранителни продукти. Допънителните 3 рафта, монтирани на вратата на вашия хладилник, ви позволяват да съхранявате големи бутилки или кутии със сок, така че да освободите максимално място за съхранение на още повече продукти на стъклените рафтове.

Фризерът разполага с 3 големи чекмеджета, които могат да се изваждат изцяло, така че да имате лесен и бърз достъп до любимите ви замразени храни. Капацитетът му на замразяване е 5кг. за 24 часа.

Освен много ефективен при своята работа, хладилникът е и много енергоикномичен. С годишен разход на електроенергия от 308kWh, той заема челните места по ниски разходи за електроенергия в своя клас продукти. Също така, той е и много безшумен при своята работа. С ниво на шума от едва 38dB, вие гарантирано няма да бъдете смущавани от неприятни шумове, възпроизведени при неговата работа.

Нашето мнение за продукта:

Хладилник с фризер Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA е модерен, нов хладилник, който ще ви предостави възможността да съхранявате вашите любими храни при оптимално добри условия. Наслаждавайте се на винаги свежи и вкусни хранителни продукти, със запазени вкусови и витаминни качества, благодарение на вашия нов хладилник. Гответе с удоволствие за себе си и за цялото си семейство, като винаги имате пресни и вкусни хранителни продукти на една ръка разстояние.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password