Whirlpool AWO/C6314 - Виж цената

Ревю на Whirlpool AWO/C6314

Перални Ревюта
8.7

Рейтинг

  Whirlpool AWO/C6314 Цена

18 програми на изпиране, стилен дизайн, нисък енергоразход и висока ефективност – всичко това е съчетала в себе си пералня 6th Sense Colours AWO/C6314 на световноизвестната марка Whirlpool, гарантираща качество от най-висок клас на своите клиенти. Предлагайки най-висок клас енергийна ефективност А+++, тази пералня машина консумира до 30% по-малко електроенергия, вода и време, което е необходимо за изпирането на любимите дрехи от гаредероба ви.

Сигурно си мислете, че за такъв висок клас перална машина, трябва да отделите от своя бюджет и висока сума пари? Това съвсем не е така! Пералнята машина 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C6314, сега е налична в eMAG на доста изгодна цена. Определено това е един продукт, който си заслужава инвестицията. Защо? Ние ще ви кажем, в нашето ревю:

Whirlpool AWO/C6314

Виж цената за днес

Whirlpool AWO/C6314 Review

Елегантен дизайн –стилна, модерна, функционална и практична – това превръща пералните машини 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C6314, един изискан завършен на вашия дом.

6-th Sense Technology – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.  

Clean+ technology – тази технология, извлича на максимално ниво ефективните съставки от вашия перилен препарат, като по този начин допълнително сподпомага за премахването на дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, дори при програма с по-ниска температура на изпиране.

Whirlpool AWO/C6314 е усъвършенствана перална машина, оборудвана с модерни технологии като и е част от най-високия клас на енергийна ефективност A +++, която предлага отлична производителност по отношение на консумацията на електроенергия и ефективността на изпиране. Whirlpool AWO/C6314 има капацитет на товаримост на барабана от 6кг., със скорост на центрофугиране от 1200 оборота в минута. При това ниво на центрофуга,  прането е много добре изцедено и почти сухо, което съкращава необходимото време за неговото пълно изсъхване. Годишната консумация на вода е 8200 литра. Нивото на шумовете е едва 59 децибела, което прави пералнята доста безшумна. Така, вие можете да се насладите на ефективната и работа, без тя да смущава вашето време за почивка и релаксация у дома.

С размерите си от 59 х 89см., тя е изключително практична и подходяща да бъде поставена, както в банята, така и в кухнята на вашия дом. Модерният и  облик, с цифров дисплей и универсален бял цвят, придават стил и приветлива атмосфера във всеки поддържан дом.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Indesit Slim EWSD 61051 W EU – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Whirlpool AWO/C6314 е интелигентна перална машина със специални функции и 18 ефективни програми за пране, категоризирани в зависимост от материите, които искате да бъдат изпрани. За перфектно изпълнение, Whirpool е внедрила и технологията 6th Sense, която осигурява ефективност при пране и осигурява значително по-ниско потребление на електричество, вода и време. С множеството си функции, стилен дизайн и нисък енергоразход, тази пералня машина е перфектият завършек за всяко поддържано домакинство.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password