Whirlpool AWE 55208 - Виж цената

Ревю на Whirlpool AWE 55208

Перални Ревюта
7

Рейтинг

Whirlpool AWE 55208 

Държите ли на високото качество при избора си на облекло? Искате ли вашите любими дрехи да бъдат винаги искрящо чисти със запазени наситени цветове и мекота на материите? Ние имаме точния уред за вас! Пералня с вертикално зареждане Whirlpool AWE 55208 ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като ще запази материите им меки и качествени, за да поддържате безупречна и стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие!

Whirlpool AWE 55208Виж цената за днес

Whirlpool AWE 55208 Review

Wool Excellence – тази технология е създадена специално за да се грижи за вашите вълнени дрехи. С нея, дрехите ви се изпират в дълбочина, като в същото време не се нарушава тяхната мекота и качество на материята.

Система за откриване на пяна – системата за пяна засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Виж още: Ревю на Samsung WW80M644OPW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролният панел поставен в горната част на уреда гарантират перфектния завършек на нейната стилна визия.

Размери

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool AWE 55208 разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 40 х 85 cм (ДхШхВ) и е с тегло от 58кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Тя разполага със вертикално зареждане.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага с ветртикално зареждане. Скоростта на въртене от 800об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 72dB при центрофуга и 59dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 0.93 kWh при стандартна програма и на вода от 8674л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 5,5кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool AWE 55208 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те Контрол на баланса, Eco ball, Система за откриване на пяна.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на различните програми, с които разполага. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Бърза програма, Памук, Синтетика.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество при избора си на текстилни продукти и искате те да бъдат винаги искрящо чисти със свеж аромат и запазена мекотга на материите, то пералня с вертикално зареждане Whirlpool AWE 55208 е точният избор за вас. Тя ще почисти в дълбочина дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като ще запази както наситеността на техните цветове, така и мекотата на техните материи. Пералня с вертикално зареждане Whirlpool AWE 55208 е много ефективен домашен помощник, който всяка спретната домакиня би се радвала да има в дома си!

Виж цената за днес

7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password