Whirlpool ADG 301 - Виж цената

Ревю на Whirlpool ADG 301

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Whirlpool ADG 301 

Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за чистотата на вашите съдове? Искате ли ефективен домашен уред, който да върши това вместо вас? Имате го! Съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 301 е нова, модерна съдомиялна машина, която със своите 6 измиващи програми и изключителна ефективност, ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота, като същевременно ще запази качеството на материала, от който са направени.

Whirlpool ADG 301Виж цената за днес

Whirlpool ADG 301 Review

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Express – изключително бързата програма почиства съдовете по-бързо. Това е идеално за по-леки зареждания на съдомиялната с чаши, прибори за хранене и чинии. Този цикъл завършва всяко измиване и сушене само за един час.

Виж още: Ревю на Whirlpool ADP 522 IX

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата, така че интерфейсът на съдомиялната машина е изчистен, което е една от последните модни тенденции при производството на домакински електроуреди.

Характеристики

Whirlpool ADG 301 разполага с размери от 82 x 44.8 x 57см.. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 237kW годишен разход на електроенергия и едва 2800л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с кошница за прибори, долна и горна кошница, както и с регулируема кошница, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 301 разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. 3-те различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Програма отложен старт, Програма Био/Еко, Програма за предпране, Чаши и Express.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 301 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. С множеството си измиващи програми, тя ще се погрижи както за съдовете от фин и лесночуплив материал като чаши за вино, например, така и за вашите тенджери, тигани и пр., като ще ги измие до ослепителен блясък запазвайки качеството на материала, от който са направени. Подарете си верен помощник в почистването на вашите съдове и спестете от времето, прекарано пред мивката у дома, с новата съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 301!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password