Vortex VAI-A1218FJBKW - Виж цената

Ревю на Vortex VAI-A1218FJBKW

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Vortex VAI-A1218FJBKW 

Искате ли да имате оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди? Ние имаме точното решение за вас! Климатик Vortex VAI-A1218FJBKW с енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще осигури оптимално добра температура във вашите помещения, като същевременно ще запази въздуха ви кристално чист и свеж.

Vortex VAI-A1218FJBKWВиж цената за днес

Vortex VAI-A1218FJBKW Review

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон.

Anti-Fungus – иновативната технология, стартира процедура по предотвратяването на поява на микроби и бактгерии във вашия въздух, след приключването на всеки работен режим на вашия домашен електроуред. Независимо дали климатика е работил в режим на отопление или охлаждане, вашия въздух ще бъде максимално пречистен.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F2488ELH-VK

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Основната част на корпуса му е решена в класически бял цвят, която е перфектно допълнена от черния капак с гланцирано покритие. Съчетанието между класиката от цветове – бяло и черно – придават модерен и стилен облик на вашия домашен електроуред, като той би паснал идеално във всеки стилно обзаведен дом!

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12000 BTU и 12000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 20м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 3500W, а при отопление 3500W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410а. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.15 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.05 за отопление. С 3-те различни скорости на вентилатора, той ще достигне желаната от вас температура с необходимата скорост, в зависимост от вашите лични нужди.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 750 х 285 х 200мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Също така, този климатичен уред разполага с дебит на въздуха от 600 м³/н, както и с възможност за премахване на 1.2л. влага в рамките на едва 1ч.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 730 х 255 х 545мм и е с тегло от 25кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. Външното устройство също е с изключително ниски нива на шум от едва 57dB, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви в своя работен режим.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Самопочистване, Sleep Mode, Auto Restart, Turbo, Autodiagnoza, iFeel, Функция Anti-Fungus, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Vortex VAI-A1218FJBKW е иновативен климатичен уред, който ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом като същевременно ще запази въздухът ви чист и свеж. Независимо какви са перфектните температурни условия за вас, за да се чувствате комфортно у дома, просто ги задайте на вашия нов домашен електроуред, а той ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефикасно.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password