Vortex VAI-A0918FV - Виж цената

Ревю на Vortex VAI-A0918FV

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Vortex VAI-A0918FV 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Vortex VAI-A0918FV с енергиен клас А++ ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефективно като същевременно ще запази въздуха във вашия дом свеж и кристално чист.

Vortex VAI-A0918FVВиж цената за днес

Vortex VAI-A0918FV Review

Антибактериален филтър – този филтър предотвратява както попадането на фини прахови частици във вашия въздух, така и появата на микроби и алергени, както в циркулиращия въздух на климатика, така и във вътрешността на уреда. Насладете се на винаги свеж и кристално чист въздух във вашия дом.

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон.

Anti-Fungus – иновативната технология, стартира процедура по предотвратяването на поява на микроби и бактгерии във вашия въздух, след приключването на всеки работен режим на вашия домашен електроуред. Независимо дали климатика е работил в режим на отопление или охлаждане, вашия въздух ще бъде максимално пречистен.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на ORION OSPL-9100IN

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Семплата емблема на производиреля Vortex, поставена в предната част на уреда и решена в сребристо придава класен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU и 9 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 15м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 2600W, а при отопление 2750W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410а. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.16 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +24°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 690 х 283 х 199мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 52dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Също така, този климатик разполага с възможността за отстраняване на 1л. влага в рамките на само 1 час. Това гарантира свежестта и качеството на циркулиращия през устройството въздух, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. Дебита на въздуха на устройството е 600 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 710 х 240 х 500мм и е с тегло от 25кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от едва 57dB max, то гарантирано няма да смущава вашето спокойствие в своя работен режим.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции самопочистване, Sleep Mode, Turbo, Auto-restart, таймер 24ч., iFee, Функция Anti-Fungus, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Vortex VAI-A0918FV е нов, модерен климатичен уред, който ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом. Енргийният му клас А+, гарантира неговата изключително високоефективна работа, като същевременно сметките ви за електроенергия ще бъдат сведени до минимум. Ако искате да се наслаждавате на уютна топлина през зимата и на освежаваща прохлада през летните горещини, то климатик Vortex VAI-A0918FV е точният продукт за вас!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password