Vortex VAI-A0918FJBKW - Виж цената

Ревю на Vortex VAI-A0918FJBKW

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Vortex VAI-A0918FJBKW 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Vortex VAI-A0918FJBKW с енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, като същевременно ще запази въздуха ви чист и свеж за максимално удоволствие от времето, прекарано у дома.

Vortex VAI-A0918FJBKWВиж цената за днес

Vortex VAI-A0918FJBKW Review

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Beko BRVPG120

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително стилен и модерен. Съчетавайки перфектно класиката при цветовете от черно и бяло, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Основната част на корпуса му е в бял цвят, а предната част на капака е с черно гланцирано покритие. Интегрираният дисплей, показващ работния режим и градусите на устройството, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU и 9 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 15 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 2600W, а при отопление 2750W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410а. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.16 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление +24°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 690 х 283 х 199мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 52dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим. Дебита на въздуха на устройството е 600 м³/н. Също така, тази иновативна климатична система, разполага с възможността за отстраняване на 1л. влага на час от вашия въздух. По този начин той остава кристално чист и свеж, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени в него.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 710 х 240 х 500мм и е с тегло от 25кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 57dB max., , уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции самопочистване, Sleep Mode, Auto Restart, Turbo, Autodiagnoza, Таймер24ч., iFeel, Функция Anti-Fungus и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Нов, с множество функции и интегрирани някои от най-новите технологии, климатик Vortex VAI-A0918FJBKW ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно. Независимо дали имате нужда от стопляне през зимата или от прохлада през лятото, този уред ще ви осигури оптимално добра температура вътре във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password