UTOK U24HD2A - Виж цената

Ревю на UTOK U24HD2A

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

UTOK U24HD2A 

Ако искате нов, модерен и многофункционален телевизор, то тогава ние имаме точният продукт за вас. Днес ще ви представим телевизор LED UTOK U24HD2A. Той ви дава възможността да се наслаждавате на най-доброто възможно качество на картината. Колкото по-високо е качеството на оригиналното съдържание, толкова по-добри изображения и разделителна способност ще можете да изживеете. 

UTOK U24HD2AВиж цената за днес

UTOK U24HD2A Review

Широк ъгъл на гледаемост от 176 градуса – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

Виж още: Ревю на Samsung 55Q8CN

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и модерен. Решен в черен цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана, той ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане.

Основни характеристики

Телевизор LED UTOK U24HD2A е с размери от 552 X 65 X 330 мм без стойка и 552 X 168 X 364 мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез вход антена. Също така, този нов, модерен телевизор, разполага с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Гледайте любимите си филми, шоу програми и развлекателни предавания с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Телевизор LED UTOK U24HD2A е с диагонал на екрана от 61см, резолюция 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Яркостта от 180 cd/m² и нативния контраст
1000:1 допринасят за кристално ясната и чиста картина на вашия нов телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 6W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии като Sound Mode и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

USB и HDMI свързването ви позволяват да възпроизвеждате различно съдържание от всеки вид източник – лаптоп, телефон, флашка и пр. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Audio in, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Композитен видео вход, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 1 HDMI порт.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED UTOK U24HD2A е събрал в себе си, всички необходими характеристики и иновативни функции, за да ви осигури едно незабравимо, различно телевизионно изживяване. С кристална картина и звук, той пренася емоцията от кино салоните директно във вашия дом.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password