Toshiba RAS-B10N3KV2-E1 - Виж цената

Ревю на Toshiba RAS-B10N3KV2-E1

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Toshiba RAS-B10N3KV2-E1 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик Toshiba RAS-B10N3KV2-E1 с енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом, като същевременно ще запази въздуха в него кристално чист и свеж, за да прекарвате времето си у дома с истинско удоволствие.

Toshiba RAS-B10N3KV2-E1Виж цената за днес

Toshiba RAS-B10N3KV2-E1 Review

Filter IAQ – Новият IAQ филтър на Toshiba е най-новият продукт на лабораториите на Toshiba за подобряване качеството на въздуха в помещенията на климатичните системи за дома. Технологията Toshiba IAQ е в състояние сериозно да възпрепятства дейността на вредните бактерии и вируси

Антибактериален филтър – този филтър представлява ситна решетка, която спира малките прахови частици или други замърсители на въздуха, така че въздхухът, който циркулира чрез вашия уред, да бъде максимално пречистен и свеж.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Автоматично четирипосочно насочване – благодарение на тази функция, въздухът от вашия климатик ще бъде равномерно разпределен из цялото помещение във вашия дом, а възможността за различно настройване на жалузите, позволява те да бъдат настроени за вертикално или хоризонтално разпределение на въздуха, така че въздушната струя да бъде съсредоточена в определени участъци.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-CR18WHN

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Този модел отговаря на настоящите стандарти, както в дизайна, така и в размерите. Вътрешното тяло е оборудвано с дискретен дисплей, където лесно можете да видите дали уредът работи, ако е свързан към захранването Това придава перфектен завършек на неговата модерна и стилна визия.

Характеристики

Климатик Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 е снабден с модерна технология с охлаждаща / отоплителна мощност от 10 000 BTU, предназначена изключително за помещения до 29м². Енергийната ефективност, осигурена от тази климатична система, е много добра, с клас А ++, с номинална консумация 598 W за охлаждане и клас A + с номинална консумация 750 W за отопление. Освен това, уредът разполага с охлаждащ агент R600a и работи със захранващо напрежение от 230V.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 790 х 217 х 275мм и е с тегло от едва 10кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С дебит на въздуха от 570 м³/н и с ниските си нива на шум., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 780 х 290 х 550мм. и е с тегло от 33кг. Също така, външното устройство разполага с ниски нива на шум от 46dB и дебит на въздуха 1800 м³/н. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните райони по света.

Функции

Функциите са обичайните (охлаждане / отопление, вентилация, премахване на влагата). Допълнителните функции, с които разполага устройството като Auto Clean , Timer, Sleep, Auto Restart и много други, гарантират перфектната работа на вашия електроуред, независимо от работния режим, в който ще бъде поставен той.

Нашето мнение за продукта

Климатик Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 е изключително мощен и ефективен климатичен уред, който ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Насладете се максимално на времето прекарано у дома и създайте температурата, която желаете, за да релаксирате при най-добри условия.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password