Toshiba 65U6663DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 65U6663DG

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Toshiba 65U6663DG 

Искате ли нов телевизор, който да ви предоставя възможността да гледате любимите си филми с изключително качество, както и да е наслаждавате на множество интегрирани иновативни функции и методи за свързване? Имате го! Днес ще ви представим телевизор Toshiba 65U6663DG с впечатляващ 65-инчов екран и множество технологии за оптимизиране на изображенията, той идва във вашия дом, за да ви позволи да се потопите в едно ново изживяване, което коренно ще промени представите ви за стандартното гледане на телевизия!

Toshiba 65U6663DGВиж цената за днес

Toshiba 65U6663DG Review

Ultra HD – кристално качество на изображенията, благодарение на Ultra HD технологията. Насладете се на изключително чиста и ясна картина, като се насладите дори на най-дребните детайли от изображенията.

Интелигентен портал на Toshiba – интегрираните приложения, игри или филми на вашия Smart Toshiba 65U6663DG, ви позволяват да превърнете вашия дом в истински развлекателен център. С лесния и бърз достъп до Netflix ™ и YouTube ™ ще се насладите на любимите си филми и видеоклипове само с един клик на вашето дистанционно управление.

Dolby Audio™ – системата за подобряване на звука Dolby Audio™ ви предоставят възможността да се насладите на кристално чист звук, без появата на смущения при неговото възпроизвеждане.

ECO Mode – благодарение на екологично съобразната работа на вашия телевизор, вие получавате с до 30% по-голяма енергийна ефективност, за да бъдете в синхрон с природата.

 

Toshiba 65U6663DG е част от гамата продукти, лидери на пазара през 2017г и е оборудван с най-новите технологии и системи за филтриране на изображения. С диаметър от 165 см, екранът на модела е снабден с резолюция от 3840×2160 пиксела, в аспектно изображение 16: 9. Динамичният контраст е характерен за Mega Contrast, който предлага оптимален баланс между бяло и черно. С тази характеристика бялото е много по-светло и блестящо, а черното много по-интензивно и наситено.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Philips 43PFT4112/12 – Цена и мнения!

Освен това, светодиодният (LED) екран се отличава с много по-добри характеристики на изображението, за да можете да се насладите на чудесно визуално изживяване, директно във вашия дом. Аудиосистемата на този телевизор е стерео, подсигурена от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 12W, всяка.

Предаването и приемането на телевизионни програми се осигуряват от тунера DVB-T2CS2, който има вградена антена и видео за възпроизвеждане, като интегрира характеристиките на мултимедиен плейър. Връзката към мрежата се осъществява чрез интегрирана Wi-Fi технология и чрез слот CI +, Anynet + (HDMI-CEC) и LAN, както и със следните съединители: изход за аудио цифров и оптичен, три порта USB 2.0, компоненти и 4 порта HDMI. Слотовете CI + заедно с цифровия тунер (DVB-T, DVB-C), осигуряват приемането без проблеми на телевизионните предавания с цифрова или висока разделителна способност, без нуждата от външен декодер.

Слота CI +, предлага няколко основни предимства: премахват кабелите, оборудването се въвежда директно в телевизора; Няма телекомуникационна собственост, промяната на програмите се осъществява само от телекома на телевизора; енергийно ефективно, с по-малко въздействие върху околната среда.

Новият LED телевизор Smart Toshiba 65U6663DG е най-новата платформа от интелигентни телевизори на Toshiba, за да се възползвате от бързото навигиране в интернет, гледането на онлайн съдържание (Netflix & YouTube), както и да разполагате с интуитивен достъп до широка гама приложения (Flickr , Facebook, Twitter и други).

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн и множество функции, новият телевизор LED Smart Toshiba 65U6663DG ви предлага широка гама от модерни функции за оптимизиране на изображенията в комбинация с качествена картина и звук, „опаковани” във впечатляващия размер на 165-сантиметровия му екран. Подарете си спокойни семейни вечери пред малкия екран, или просто се позабавлявайте с достъпа до множество приложения след дългия работен ден, само с едно натискане на бутона на вашето дистанционно управление! Подарете си удобството и качеството, които заслужавате!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password