Toshiba 43U5663DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 43U5663DG

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Toshiba 43U5663DG 

LED Smart Toshiba 43U5663DG, е името, дадено от производителите за най-новото поколение телевизори с интернет връзка, Wi-Fi или Internet. Новите телевизионни модели нямат нищо общо със стандартните телевизори, като използват Smart TV по-скоро като компютър или смартфон, но без да позволяват разговори или видеоконференции.

 

Toshiba 43U5663DG

Виж цената за днес

Toshiba 43U5663DG Review

Какво ни предлага той за скромната сума, за която се предлага?

Функции: Toshiba 43U5663DG е LED Smart TV, има функцията на монитор и е част от гамата от топ продукти за 2017г. За постигане на ефективност, телевизионният екран използва 2D/3D комбиниран филтър, което всъщност представлява 2D/3D електронен филтър, който разделя яркостта на сигнала от сигнала за цветност. Целта на този електронен филтър е да се намали или премахне видео шума, което дава на зрителя ясна картина. Цифровата технология за намаляване на шума е всъщност функция, която има способността да изясни образите. И е предназначен за намаляване на шума чрез 2D филтър с фиксирана рамка, както и 3D филтър за намаляване на шума както за фиксирани, така и за движещи се рамки. Качеството на звука се осигурява от стерео аудио система и превъзходните му характеристики, които тя интегрира.

43U5663DG цена

Екран: Toshiba 43U5663DG има диагонал на размера на екрана 109см, с резолюция 4K Ultra HD. Яркостта на екрана има съотношение 350cd/mp и 8ms време за реакция, което го прави идеален за игри. С разделителна способност на екрана от 3840 x 2160 изображенията са много ясни, с подробни детайли и с естествен контраст.

Звук: По отношение на качеството на звука, това със сигурност е едно от най-добрите решения за вашия дом. С общ изход от 20 вата звук. За да увеличите тази мощност, звуковата система е подобрена с отлични звукови функции.

 

Toshiba 43U5663DG-2

Предаването и приемането на телевизионни програми и телевизионни станции се извършва с помощта на: DVB-T2 / C / S2 цифров тунер; вход за антена както и превъзходната функция на интегриран мултимедиен плейър. Връзките са няколко, като помагат със следните конектори: Интегриран Wi-Fi; Аудио изход; 1 x аудио вход; LAN; Слот CI +; 3 USB порта; 4 HDMI порта.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sony Bravia 49XE7077 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Toshiba 43U5663DG е качествен Smart TV, който не струва много и е направен от един от най-известните производители в света. Качеството на телевизора е безспорно, защото и телевизионният екран, и звукът имат отлични характеристики. Потопете се в ново телевизионно изживяване, независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или просто да преразгледате спомените си, запечатани на снимка на голям екран, това е точният продукт за Вас.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password