Toshiba 40L3663DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 40L3663DG

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Toshiba 40L3663DG 

В случай, че сте в търсене на нов Smart TV с модерни функции, но не разполагате с много голям бюджет, тогава телевизорът Toshiba 40L3663DG е нашето решение за вашите нужди и за желаещите да подменят сегашния си телевизор с модерен и интелигентен нов модел. Този телевизор е с интелигентна дигитална технология и интелигентни функции, които ви дават възможност за навигация в интернет, гледане на съдържание и проследяване на телевизионни програми.

Toshiba 40L3663DGВиж цената за днес

Toshiba 40L3663DG Review

DYNAMIC CONTRAST – високодинамичният контраст, ви предоставя възможността да се насладите на изображения с най-високо качество на картината. Цветовете са още по-наситени, а изображенията са още по-ясни, благодарение на иновативната технология.

Digital Noise Reduction – дигиталната корекция на звука, ви позволява да се насладите на кристално чист звук, без появата на странични шумове или смущения при неговото възпроизвеждане. Насладете се на невероятно зрително изживяване, подсилено от качествения звук на този Smart TV.

Виж още: Ревю на Horizon 43HL8510U

Дизайн

Дизайнът на телевизор LED Smart Toshiba 40L3663DG, се отличава с елегантна черна рамка на телевизора на екрана и олекотена подложка. Той ще се впише лесно във всеки дом и интериор и ще изглежда добре където и да се намира в жилището ви. Той е съвместим с VESA 100×100, за да се монтира директно на стената, без да се налага да ползвате ТВ шкаф или допълнителна стойка.

Характеристики

Този уред е с тегло около 11 килограма и опитмална консумацията на електроенергия от 48W при своята работа. Дължината на диагонала на екрана е 102см, като този телевизор е идеален за модерен хол или спалня. Този уред поддържа максимална резолюция Full HD (1920×1080 пиксела), която може да покаже много ясни изображения и цветове с широк зрителен ъгъл от 178 градуса.

Аудио

Аудио системата е осигурена от Nicam, състояща се от два стерео високоговорители с максимална мощност от 16W, които могат да възпроизведат ясно и достатъчно силно звучене чрез технологиите DTS HD и DTS TruSurround, без да се нарушава качеството на звука.

Конектори

Интелигентният Toshiba 40L3663DG се радва на интелигентни функции от най-ново поколение, за бързо навлизане в интернет, визуализиране на онлайн съдържание от цял свят и бърз и интуитивен достъп до всички телевизионни програми и предварително зададени интернет приложения чрез вградената WiFi технология. Това включва цифров DVB-T2 / C / S2 и слот CI + карти за приемане на всички цифрови/HD телевизионни предавания. Той може да бъде използван и като компютърен монитор, а свързването му с USB и HDMI ви дават възможността да се насладите на любимите си снимки, музикални и видеоклипове с най-високо качество на изображението, като само свържете вашата преносима памет към този телевизор.

Нашето мнение за продукта

Като цяло, този телевизор от Toshiba, предлага пълен HD изглед, с диагонал на екрана от 102 сантиметра, както и бърз и интуитивен достъп до нов свят за развлечение, чрез функционалността Smart на телевизора. Този уред е идеален за тези от вас, които искат да се насладят на една много качествена картина и функционални възможности от най-новото поколение. Подарете си едно ново телевизионно изживяване за прекрасни семейни вечери, прекарани пред екрана на Toshiba 40L3663DG директно във вашия дом.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password