Toshiba 40L2863DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 40L2863DG

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Toshiba 40L2863DG 

Ако сте страстен потребител на електроника и се интереувате от новите технологии, то вие сте попаднали на правителното място. Днес ще ви представим Toshiba 40L2863DG. Този телевизор, разполага с Full HD качество на изображението, висок контраст, наситени цветове и ясно възпроизвеждане на звук. Можете да усетите удоволствието от развлчението пред екрана с този изключително удобен за използване модел.

Toshiba 40L2863DGВиж цената за днес

Toshiba 40L2863DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – благодарение на този модерен телевизор, вие имате достъп до голямо разнообразие от приложения на музика, видео, изгри, както и достъп до най-големия онлайн канал за видео споделяния – YouTube.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Panasonic TX-49FX600E

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом.

Основни характеристики

Телевизорът разполага с размери от 923 x 547 x 90 мм без стойка и 923 x 584 x 203 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този LED Smart TV е и много енергономичен. С консумирана мощност от едва 46W, той със сигурност няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 102см, резолюция на екрана 1920 х 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, този модерен телевизор разполага с яркост от 300 cd/m², динамичен контраст от 5000:1 и нативен контраст 1200:1. Благодарение на тези спецификации на изображенията, вашата картина ще бъде кристално чиста, с богати и наситени цветове и изключителна реалистичност на изображянията. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии
NICAM Stereo, Еквалайзер, DTS, Dolby Audioи др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до вашите любими сайтове и социални мрежи, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RF In, Audio out, YPBPR IN VIA VGA, PC Audio In, LAN, HDCP, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Toshiba 40L2863DG е изключително надежден и качествен, за класът продукти, към който спада. Ако сте от хората, които обичат да прекарват време пред малките екрани, но не желаете да отделяте голяма част от бюджета си, то този продукт е идеален за вас. Насладете се максимално на любимите си филми и предавания с изключително високото качество на картина и звук, които ви предлага този модел.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password