Toshiba 32W2863DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 32W2863DG

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Toshiba 32W2863DG

Искате нов телевизор, който да бъде снабден с иновативни технологии, като в същото време ви предлага кристална яснота на картината в комбинация с перфектен звук? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не бихте направили компромис при избора на вашия телевизор? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор LED Smart Toshiba 32W2863DG. С HD качеството на картината си, перфектния звук и още много технически характеристики, той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в реалистичните и наситени цветове на картината, за едно ново, по-добро ТВ изживяване.

Toshiba 32W2863DGВиж цената за днес

Toshiba 32W2863DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – благодарение на този модерен телевизор, вие имате достъп до голямо разнообразие от приложения на музика, видео, изгри, както и достъп до най-големия онлайн канал за видео споделяния – YouTube.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

USB Cloning – тази технология ви позволява да запазвате канали на вашата USB флашка, както и да записвате настройките на телевизора на въшни носители за преносима памет.

Виж още: Ревю на Telefunken 40FB5500

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е фина и тънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизора разполага с размери от 735 x 437 x 90 мм без стойка и 735 x 465 x 189 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 81см., с резолюция от 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 300 cd/m² в комбинация с нативния контраст от 1200:1, динамичния контраст 5000:1 и време за реакция 6.5s, ви гарантират изображения с ненадминато качество, която е подсилена и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 12W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo, Еквалайзер, DTS, Dolby Audio и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart TV.

Конектори

Телевизора разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Wireless, RF In, Audio out, YPBPR IN VIA VGA, PC, Audio In, LAN, HDCP, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), 2 Входа USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Toshiba 32W2863DG е умен, много достъпен телевизор с отлично изпълнение на кчество и функции. Всеки от вас, който се насочва към този модел, ще остане изключително доволен от възможността да се наслаждава на филми, музика и снимки, както и да сърфира в любимото си онлайн пространство по всяко време. Подарете на себе си кристално качество на картината, в комбинация с множеството функции, за едно истинско ТВ изживяване.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password