Star-Light WMV-712A++ - Виж цената

Ревю на Star-Light WMV-712A++

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Star-Light WMV-712A++ 

Искате ли нова, мултифункционална пералня машина, която да се грижи за искрящата чистота на вашите любими дрехи? Държите ли на качеството на вашите облекла и искате ли то да бъде запазено за дълго време? Ако отговорът е „да“, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим Пералня Star-Light WMV-712A++ с 15 изпиращи програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тя ще гарантира перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството, мекотата и наситените цветове на техните материи.

Star-Light WMV-712A++

Виж цената за днес

Star-Light WMV-712A++ Review

Програма Baby Care – тази програма е специално създадена за изпирането на деликатните бебешки дрехи или на дрехи от фини материи. Тяхната мекота се запазва максимално, като в същото време се предотвратява появата на микроби и алергени, които могат да раздразнят нежната и чувствителна кожа.

Eco Wash – тази програма е предназначена за изпирането на дрехи, които са с леки замърсявания от ежедневна употреба. Възможността за тяхното изпиране при температува от 20 градуса, позволява едновременно ефективно да изпирате вашите дрехи и в същото време да пестите електроенергия.

Wool Program – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Sport Program – ако сте от хората, за които спортът е неизменна част от вашето ежедневие, то тази програма е точният избор за вас. Тя изпира дори най-упоритите петна от вашето спортно облекло, като премахва напълно неприятните миризми и запазва качеството на специфичните им материи.

Denim Program – програма, специално създадена за изпирането на вашите дрехи от дънкови материи. Тя почиства в дълбочина замърсяванията от вашите облекла от деним, като същевременно запазва техните цветове наситени, без да избеляват.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Daewoo DWD-FV5021-2 – Цена и мнения!

Пералня Star-Light WMV-712A++ е с елегантен дизайн, решен в класически бял цвят, а люкът оцветен в черно в комбинация с вградения LED дисплей, допринасят за стилния завършен на визията на вашия домашен електроуред. Пералнята машина разполага с размери от 52.7х59.7х84.5см., което ще ви позволи да я поставите във всяко подходящо помещение от вашия дом, без да отнема голяма част от наличното ви пространство.

Капацитетът и на обем е 7кг, а люкът е с диаметър от 30см и дълбочина от 52.7см., което ще ви позволи както да изпирате по-големи количества дрехи, така и да изпирате лесно и удобно по-обемисти текстилни изделия като одеала, завивки или пердета. С изключитена мощност при своята работа и максимална скорост на въртене от 1200rpm, пералнята машина гарантирано ще премахне дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи.

Възможността за избор между 15 различни изпиращи програми ви дава възможността да изпирате качествено и ефективно дрехи от всякакви материи, като запазите перфектното качество и цветове дори на най-фините тъкани. Освен изключиелно ефективна, тази пералня машина е и много енергоикономична при своята работа. С разход на електроенергия от 1.06 kWh при стандартна програма и годишен разход на вода 1033л. тя заема челно място по ниски разходи в своя клас електроуреди.

Също така, пералня Star-Light WMV-712A++ е изключително тиха при своята работа. С ниво на шум при изпиране от 58 dBи на центрофугиране от 78 dB, ви гарантират, че спокойствието ви няма да бъде нарушено от неприятни шумове, възпроизведени от пералнята машина при нейният режим на работа.

Нашето мнение за продукта:

Благодарение на множеството си модерни технологии и възможност за избор между 15 различни програми, тази пералня от Star-Light, ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, независимо от какви тъкани са те. Упоритите петна вече са в историята, а вашите дрехи са със запазена мекота, качество на тъканите и наситени и ярки цветове. Погрижете се за безупречната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на само един уред, а именно – Пералня Star-Light WMV-712A++.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password