Star-Light ACM-12WIFI - Виж цената

Ревю на Star-Light ACM-12WIFI

Климатици Ревюта
9

Рейтинг

Star-Light ACM-12WIFI 

Омръзна ли ви от сковаващите зимни студени вечери и от изтощителните жеги през лятото? Искате ли уред, който да осигури оптимална температура във вашия дом, независимо от настоящият сезон навън? Имате го! Днес ще ви представим климатик Star-Light ACM-12WIFI с енергиен клас А++ и множество интегрирани технологии, той ще дотигне желаните от вас температури във вашето жилище бързо, лесно и изключително ефективно!

Star-Light ACM-12WIFIВиж цената за днес

Star-Light ACM-12WIFI Review

Wi-Fi Control – функцията за Wi-Fi контрол, ви предлага достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на устройството Вие можете да контролирате климатика си от където и да се намирате, като използвате собствения си смартфон.

Follow Me – функция, която позволява на устройството за дистанционно управление да комуникира с вътрешното тяло и да отчита температурата в района, където се намира.

Sleep Mode – тази функция ви осигурява спокоен сън през нощта. Благодарение на ниските си нива на шум и постоянен контрол върху тепературата, вашия климатик няма да смущава спокойният ви сън, чрез неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен, решен в класически бял цвят. Вътрешното тяло тежи 8,2 килограма и е с размери 802x189x297мм, а външното – 29,1 килограма с размери 770×300х555мм. Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a и е част от групата на блендите (смес от няколко газове, които имат различни температури на изпаряване), които работят при по-високи налягания и температури, но не се нуждаят от компресор с голям капацитет. Това средство, използвано от термопомпата, кипи при -40°С. климатикът Star-Light ACM-12WIFI, представен днес, е част от категорията климатици, които могат да работят целогодишно с ниски разходи за енергия.

Виж още: РЕВЮ: Инверторен климатик Whirlpool SPIW 422 – Цена и мнения!

Този ултрамодерен аеродинамичен дизайн подобрява производителността на уреда, което осигурява по-бързото протичане на студен/топъл въздух през във вашия дом. Устройството е оборудвано с дискретен дисплей в средата на вътрешното тяло, където има информация за зададената температура, програма или степен на вентилация.

Star-Light също така разполага с улеснено и интуитивно дистанционно управление, от което могат да се управляват всички функции на устройството. Тази икономична система с модерна технология има охлаждащ капацитет от 12 000 BTU и 13 000 BTU за отопление, предназначени за жилища, офиси и други помещения по-малки от 23 квадратни метра.

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е отлична, с клас А ++, с максимална консумация от 1470 W/h за охлаждане и с максимална консумация от 1760 W/h при отопление. По отношение на сезонната енергийна ефективност SEER има коефициент 6,8 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност 4,2 за отопление. Тези данни отразяват реалното потребление на енергия от термопомпите Star Light с по-ниски емисии на CO2.

Индексите SEER и SCOP измерват годишното потребление на енергия и ефикасността при нормална ежедневна употреба. В дългосрочен план тези две стойности отчитат температурните колебания и периодите на готовност, за да осигурят ясна и надеждна индикация за нормална енергийна ефективност през целия сезон на отопление или охлаждане. Тази система работи при отопление при външни температури между -10 ° C и + 18 ° C. В допълнение, устройството също има защита срещу студен въздух, когато уредът е включен на отопляващ режим.

Нашето мнение за продукта:

Този уред, предлага много добро съотношение цена/качество и със сигурност ще пасне идеално във всеки дом. Подарете си топлина през зимните студени вечери и прохлада през летните изтощителни жеги, с помощта на Климатик Star-Light ACM-12WIFI. С отличната си мощност на работа, той ще достигне максимално добри температури във вашия дом, в зависимост от вашите лични предпочитания, като ще ви осигури домашния комфорт и уют, който заслужавате!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password