Star-Light ACM-09FOR - Виж цената

Ревю на Star-Light ACM-09FOR

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Star-Light ACM-09FOR 

Искате ли да се наслаждавате на максимално добри температури във вашето жилище, независимо от метеорологичните условия навън? Имате ли нужда от нов климатик, който да ви осигурява комфорт и удоволетворение от времето прекарано у дома? Имате го! Днес ви представяме Климатик Star-Light ACM-09FOR с енергиен клас А++ и множество иновативни функции, той ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно!

Star-Light ACM-09FORВиж цената за днес

Star-Light ACM-09FOR Review

Премахване на влагата – влагата във въздуха е основният източник, причиняващ както образуването на микроби и бактерии, така и на дискомфорт и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция за контрол на влагата, вашия климатик ще изсушава въздуха максимално добре, за да го запази качествен и свеж.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране дават на Star-Light ACM-09AR висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки, след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Самодиагностика – Ако възникнат програмни грешки или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, които информират потребителя за проблемите.

Виж още: Климатик Daewoo DSB-F0901ELH-VKW 

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен, решен изцяло в бяло, той ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Скритият дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на модерната му визия.

Характеристики

Тази модерна и икономична климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU за охлаждане и 10 000 BTU за отопление, подходящи както  помещения с максимална площ до 18м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на електроенергия при охлаждане е 1240 W при и 1200 W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 715 х 174 х 285мм и е с тегло от едва 6.8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 40dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 420 м³/н.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 770 х 300 х 555мм и е с тегло от 25.2кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 55.5 dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 1800м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Sleep, Auto Restart , самодиагностика, Detecting refrigerant loss и Функция Turbo, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта:

Климатик Star-Light ACM-09FOR с високата си мощност на работа и допълнителни технологии за подобряване, ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Насладете се на топлина през зимата и на прохлада през лятото, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация и максимално удоволетворение!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password