Star-Light 55DM5510 - Виж цената

Ревю на Star-Light 55DM5510

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Star-Light 55DM5510

Когато търсите нов телевизор, най-приятната комбинация която можете да намерите е високо качество и множество функции, на добра цена. Днес, ние ще ви представим именно такъв продукт. Новият телевизор LED Star-Light 55DM5510 с модерен дизайн, качествени технически характеристики и иновационни имплементирани технологии е изключително добър избор за всяко домакинство, в което качеството и полезността се ценят високо.

Star-Light 55DM5510Виж цената за днес

Star-Light 55DM5510 Review

Full HD качество – насладете се на ярки и наситени цветове, благодарение на Full HD качеството на вашия LED TV. Потопете се картината и изживейте вълнуващото изживаване от допира с реалистичните и цветове.

Ъгъл на видимост до 178градуса – независимо от кое кътче на вашия хол гледате телевизия, изображенията остават чисти и ясни, а цветовете наситени, без замъглявания, благодарение на широкия ъгъл на видимост.

Мултимедийно свързване – Благодарение на USB портовете и HDMI входа, можете лесно и бързо да въпроизведете съдържанието от вашия смартфон,таблет или преносима памет, директно на вашия телевизор. Гледайте любимите си снимки, видеоклипове и филми на 55-инчовият екран, дирекнто във вашия дом.

CI + : премахнете кабелите, защото вече нямате нужда от тях. Вече не е необходимо да свързвате класически декодери и допълнителни устройства, за да се наслаждавате на цифрова телевизия, благодарение на Cl+.

Виж още: Ревю на LG OLED55B8PLA

Новият LED Star-Light 55DM5510 предлага изчистен, но модерен дизайн с тънка рамка и цвят решен в черно, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на обзеваждането. Той може да бъде поставен директно върху вашия ТВ шкаф или да бъде директно монтиран на стена, с помощта на конзолата на VESTA. Телевизорът е с размери 69,5х113,2х24см, с тегло от около 18кг и 135W консумация на електроенергия. Диагоналът на екрана е с дължина от 140см., максимална разделителна способност Full HD (1080p), за да се насладите на ясна картина и естествени цветове от всяка позиция за гледане. Звукът се осигурява от звукова система с до 20W, която предлага преживяване на звука толкова вълнуващо, колкото визуалното изживяване, без да се нарушава качеството на звука, дори когато силата на звука е почти пълен, като по този начин удоволствието от звука е гарантирано. Новият Телевизор LED Star-Light 55DM5510 е снабден с цифров тунер DVB-T2 / C и слот CI +, които са полезни и дори са необходими за приемане на цифрови телевизионни/HD излъчвания, без нужда от външен декодер или медийна кутия, независимо от дистрибутора на кабелна телевизия. Той включва функция за монитор, ви дава възможността да го използвате и като монитор на компютър, лаптоп или конзола за игри. Телевизорът включва още: HDMI цифрови портове и USB медиен плейър за възпроизвеждане на филми , музика и снимки от външни USB устройства, използващи USB 2.0 порт.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Star-Light 55DM5510 е събрал в себе си висококачествени показатели на картината с множество функции за свързване. Незаивисмо дали искате да си подарите спокойна вечер с любим филм или телевизионно предаване, или просто обичате да прекарвате време със семейството си пред малкия екран, то този продукт е идеалното допълнение за вашия дом. Потопете се в света на реалистичните цветове и изживейте магията от кристалното качество на картината, директно във вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password