Star-Light 50DM5500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 50DM5500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Star-Light 50DM5500 

Държите ли на високото качество при възпроизвеждането на вашето любимо видео съдържание? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Star-Light 50DM5500 с Full HD качество на картината и множество вградени модерни технологии, ще ви накарат да се потопите в свят на реалистични изображения, за едно незабравимо ТВ изживяване.

Star-Light 50DM5500Виж цената за днес

Star-Light 50DM5500 Review

PurColor – тази технология, ще ви осигури богата палитра от наситени, ярки и реалистични цветове. Потопете се в света на свежите цветове и се насладете на всеки дребен детайл от вашата картина.

Peak Illuminator – включването на Peak Illuminator ви позволява да подредите общия фон на изображението, като тъмните области изглеждат по-ясни, а също така има и цветовете имат още по-високо качество на тоновете.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 75XE8596

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на Телевизор Телевизор LED Star-Light 50DM5500 са 1132 x 695 x 240 мм със стойка. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/C и вход антена. Също така, този уред разполага и с възможността за видео запис. Запишете вашите любими филми, сериали или реалити предавания и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете. Освен много ефективен, този уред е и изключително енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от 135W, той заема едно от челните места по енергономичност в своя клас електроуреди.

Видео

Телевизор Star-Light 50DM5500 е с диагонал на екрана от 127см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, уреда разполага с нативен контраст 5000: 1 и яркост 280 cd/m². Това ви гарантира картина с богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията, за да можете да се насладите на дори най-дребните детайли във вашите любими филми. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви позволява да се наслаждавате на чиста картина и ясни изображения без замъглявание или смущения при тяхното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на хол, гледате телевизия. Допълнителните технологии като De-Interlace, Picture enhancements и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност ще ви накара да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този LED TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването ви позволяват да възпроизвеждате вашите спомени, запечатани в снимки или видеоклипове, директно на 50-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Входове компонент, Вход Scart (RGB),Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта и слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си невероятно качество на картина и звук при гледането на вашите любими филми с телевизор LED Star-Light 50DM5500. Той ще възпроизведе всяко, избрано от вас съсъдржание с богати и наситени цветове, максимална яркост и дълбок контраст, за да можете да се насалдите на дори най-дребните детайли от вашата картина. Подарете си неописуемо телевизионно изживяване, наподобяващо това от киносалоните, благодарение на телевизор LED Star-Light 50DM5500

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password