Star-Light 43DM5500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 43DM5500

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Star-Light 43DM5500 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Star-Light 43DM5500 с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Star-Light 43DM5500Виж цената за днес

Star-Light 43DM5500 Review

178 градуса ъгъл на гледаемост – широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания или смущения при нейното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Picture enhancements – благодарение на множеството модерни технологии интегрирани във вашия нов LED TV, картината ви се подобрява и оптимизира, за да бъде максимално ясна, с богати и наситени цветове и ненадминат контраст на изображенията.

Comb Filter – е електронен филтър, който отделя светлинния сигнал от сигнала за хрониране в три хоризонтални линии на сканиране на видеосигнала, едновременно. В следствие, те отстраняват или намаляват видео шума и дават на зрителя по-ясна и по-качествена видео картина.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 55XE9005

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Star-Light 43DM5500 са изключително практични. Той разполага с размер от 968 x 566 x 77.4 мм. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео запис и вграден мултимедиен плеър, което ви позволява да запишете вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 109см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 5000: 1 и яркост 250 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Picture enhancements, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този LED TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. HDMI и USB свързването ви позволяват да се наслаждавате на вашите любими снимки, филми или видеоклипове от вашия източник на преносима памет, директно на 43-инчовият екран на вашия нов телевизор! Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Mini AV, PC вход (D-sub 15-пинов), вход USB, входов компонент, вход Scart (RGB), мини жак за слушалки, 3 HDMI порта. Превърнете дома си в истиснки мултимедиен център за забавления с телевизор Star-Light 43DM5500!

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Star-Light 43DM5500 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина с вашия нов телевизор Star-Light 43DM5500!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password