Sony Bravia 65XF8596 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 65XF8596

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sony Bravia 65XF8596

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим телевизор Sony Bravia 65XF8596 с невероятен 65-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

Sony Bravia 65XF8596Виж цената за днес

Sony Bravia 65XF8596 Review

4K HDR Processor X1™ Extreme – Новият 4K HDR процесор X1 ™ Extreme има 40% по-голяма обработка на изображението в реално време в сравнение с други, обикновени телевизори. Той приема всяко съдържание, което гледате и го увеличава до 4K HDR качество.

Дисплеят TRILUMINOS, възпроизвежда всеки оттенък на картината. По този начин вие имате възможността да се насладите на картината дори в най-дребния детайл

Виж още: Ревю на Sony Bravia 55XF8596

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена, като телевизора, разполага и с възможността за видео запис чрез NTSC, PAL, SECAM. Освен много ефективен, телевизор 65XF8596 е и изключително енергономичен с консумирана мощност от едва 120 W.

Видео

Телевизор Sony Bravia 65XF8596 е с диагонал на екрана от впечатляващите 163,9 см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви позволява да се наслаждавате на чиста картина и ясни изображения от всеки ъгъл на вашето помещение, без замъглявание или смущения при нейното възпроизвеждане. Допълнителните технологии като Edge LED, Picture modes, True Cinema, Live Colour™ Technology и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Clear Phase, Auto Surround, DTS Digital Surround и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB, входов компонент, мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Пренесете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, дълбок контраст и реалистична картина с телевизор Sony Bravia 65XF8596! Независимо дали искате да си подарите спокойна вечер пред екрана у дома, гледайки любимите си филми или искате да се позабавлявате сърфирайки в любимите си приложения, изгри и социални мрежи, този уред ще възпроизведе всяко желано от вас съдържание с перфектно качество на картина и звук, за да се насладите на най-фините детайли от избраното от вас видеосъдържание!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Lost Password