Sony Bravia 55AF8 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 55AF8

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Sony Bravia 55AF8 

Държите ли на високото качество при избора си на домашни електроуреди? Искате ли нов телевизор, който освен с перфектно качество на картина и звук, да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Имате го! Телевизор Sony Bravia 55AF8 с уникално 4K UHD качество на картината, вградена Android операционна система и множество модерни технологии за допълнително свързване, ще разчупи представите ви за еднообразното и скучно гледане на телевизия и ще превърне вашия дом в истински мултимедиен игрови център!

Sony Bravia 55AF8 Виж цената за днес

Sony Bravia 55AF8 Review

Billion Rich Colors – благодарение на тази функция вие можете да се насладите на над 17 милиарда различни цвята, за една още по-качествена картина, за едно по-реалистично изживяване.

Perfect Black – благодарение на още по-голямата яснота на бялото и още по-силната наситеност на черното във вашето изображение, контрастът е още по-дълбок, за да видите още по-ясно дори най-дребните изображения във вашата картина.

True Color Accuracy – магията на естествените цветове. Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

Perfect Color – функцията за възпроизвеждане на перфектни цветове, подпомага за ощя по-качественото изображение, за да можете да се насладите дори на най-дребните детайли в техните естествени цветови диапазони.

Smart Picture Mode – когато тази функция е активирана, телевизорът автоматично ще се приспособи към оптималните настройки на картината, въз основа на получените от него данни за вида на възпроизвежданата програма

Виж още: Ревю на Samsung 65MU6122

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят с ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом.

Основни характеристики

Размерите на този нов Smart ОLED TV са изключително удобни и практични. Той разполага с размери от 122.6×71.2×5.5(0.58)cм без стойка и 122.6×71.7×25.5cм със стойка. Това го прави подходящ за поставяне върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 300х300, позволява лесното му монтиране директно върху вашата стена. Това придава стил и класа на вашия дом, като същевременно спестява от наличното пространство върху вашите мебели. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена. Също така, уреда разполага и с възможността за видео запис, което позволява да запълните домашната си видеотека със записи на вашите любими филми, реалити предавания и шоу програми и да си ги припомняте, винаги когато пожелаете. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви позволява да се наслаждавате на чиста картина и ясни изображения от всеки ъгъл на вашето помещение, без замъглявание или смущения при нейното възпроизвеждане. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергономичен. С консумирана мощност от 149W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Перфектната картина на телевизор Smart Android OLED Sony Bravia 55AF8 се възпроизвежда на екран с диагонал от 138.8см с резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като OLED, Procesor 4K HDR X1 Extreme, Precision Color Mapping, Face Area Detectionи др. в комбинация с невероятното 4K Ultra HD качество, ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е 2.1, като тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 50W, общо. Специалните технологии Clear Phase, Clear Audio+, Auto Surround, DTS Digital Surround и др., оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 55-инчовият екран на вашия нов телевизор. И това не е всичко! Телевизор Sony Bravia 55AF8 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: Слот CI+ Bluetooth LAN, аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB, композитен видео вход, мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Smart Android OLED Sony Bravia 55AF8 е съчетал в себе си перфектно качество на картина и звук и някои от най-модерните технологии за допълнително свързване. Подарете си незабравими мигове, прекарани пред малкия екран у дома и превърнете скучното и еднообразно гледане на телевизия в истинско домашно мултимедийно забавление с новия телевизор Smart Android OLED Sony Bravia 55AF8!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password