Sony Bravia 50WF660 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 50WF660

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Sony Bravia 50WF660 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага освен с перфектно качество на картината, така и с възможност за множество свързвания към различни източници? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Sony Bravia 50WF660 с Full HD качество на картината и множество вградени модерни технологии, ще възпроизведе всяко избрано от вас съдържание с богати, ярки и наситени цветове и кристално качество на картината.

Sony Bravia 50WF660Виж цената за днес

Sony Bravia 50WF660 Review

Достъп до YouTube™ с едно щракване – сърфирайте в любимия си сайт за онлайн видео споделяне, само с едно щракване на компчето на дистаницонното ви управление. Наслаждавайте се на любимите си филми, видео и музикални клипове с невероятно качество на картината, директно върху 50-инчовият екран на вашия Smart TV.

ClearAudio+: Направете слушането реалистично, колкото е гледането. ClearAudio+ настройва фино звука за още по-завладяващо, изживяване. Чуйте музиката и диалозите с по-добра яснота и разделение, независимо какво гледате.

X-Reality PRO – тази технология прави вашите изображения още по-ясни и реалистични. Вижте дори най-дребните детайли от вашето изображение и се потопете изцяло в сцените на любимите си филми, шоу програми или спортни предавания.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 43XE7005

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен и стилен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Sony Bravia 50WF660 са 113.0×66.0x6.8(0.90) cм без стойка и 113.0×71.7×26.8 cм със стойка и е с тегло от едва 11.4кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с възможността за видео запис чрез PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only).

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 125см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса ви позволява да гледате телевизия от всеки ъгъл на вашето помещение, като тя ще остане кристално чиста и ясна, без замъглявания или смущение при нейното възпроизвеждане. Допълнителните технологии Live Colour™, CineMotion/Film Mode/Cinema Drive, HDR: HDR10, HLG Dynamic Contrast Enhancer и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии DSEE, Clear Phase, Clear Audio+, Auto Surround и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: СлотCI+, Bluetooth, LAN, aудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, композитен видео вход, мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Sony Bravia 50WF660 гарантирано ще възпроизведе любимото ви видео съдържание с ненадминато качество на картина и звук. Той ще пренесе магията от кино салоните и адреналина от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом на големия си 50-инчов екран. Подарете си едно ново и незабравимо телевизионно изживяване с този иновативен Smart телевизор.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password