Sony Bravia 49XE8005 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 49XE8005

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Sony Bravia 49XE8005 

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Sony Bravia 49XE8005, с 4K Ultra HD качество на картината и множество функции за оптимизиране на нейното качество, ще ви потопят в един нов свят на реалистична картина и цветове при гледането на любимите ви филми, за да получите качеството и комфорта, които заслужавате.

Sony Bravia 49XE8005Виж цената за днес

Sony Bravia 49XE8005 Review

X-Reality™ PRO 4K – Новият 4K X-Reality™ PRO, разполага с до 40% по-голяма обработка на изображението в реално време в сравнение с обикновените 4K процесори. Това позволява обработката на всяко изображение, което гледате и го увеличава до 4K X-Reality™ HDR качество.

Sony Bravia 49XE8005-1

4K HDR – техника, която повишава динамичния диапазон на картината – контраста между най-ярките бели и най-тъмните черни оттенъци на изображението.

Sony Bravia 49XE8005-2

Дисплей TRILUMINOS – благодарение на дисплея TRILUMINOS, вие можете да се насладите на множество ярки и наситени цветове, за едно по-реалистично и по-завладяващо телевизионно изживяване.

Sony Bravia 49XE8005-3

4К Android TV™ – любимата операционна система от вашия смартфон, вече и на вашият телевизор. Android операционната система ви дава възможност да се насладите на любимите си игри, приложения и онлайн съдържание, директно на вашия телевизор!

Motionflow™ XR – наслаждавайте се на любимите си спортни предавания или екшън филми, наситени с динамични сцени и множество движения, с перфектно качество на картината, без замъглявания, за плавни и изчистени движения във вашето изображение.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG OLED55E7N – Цена и мнения!

С диагонал на екрана от 124см, резолюция на изображението 3840×2160 пиксела и аспект на изображението 16:9, вие можете да се насладите на перфектно качество на картината, независимо от възпроизвежданото съдържание на вашия телевизор. Дизайнът му е стилен, решен в класически черен цвят с ултра-тънка черна рамка около дисплея, за да имате възможността да се насладите на цялото му съдържание, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Sony Bravia 49XE8005-5

Благодарение на множеството технологии за подобряване на изображението като Motionflow™ XR или X-Reality™ PRO 4K – изображенията в картината са плавни, с ясни детайли и изключително реалистични цветове.

Размерите на този телевизор от 109.6 x 64.0 x 5.7см без стойка и 109.6 x 69.1 x 25.2см със стойка, ви позволяват да поставите телевизора както в по-големите, така и в по-малките и практични пространства на вашия дом, а неговата оригинална правоъгълна стойка, гарантира стабилността му, независимо от порвърхността, на която ще бъде поставен.

Съвместимостта му с VESA 200×200, пък, ви позволява да монтирате този уникален продукт, директно на вашата стена. Гарантираме ви, че би изглеждал като истинско произведение на изкуството. 

Sony Bravia 49XE8005-6Освен с качествена картина, телевизор LED Smart Sony Bravia 49XE8005 разполага и с изключително висококачествен звук. Той се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Технологиите, подобряващи звука като Bass Reflex и Clear Audio+ ви гарантират кристално чист звук, за едно още по-завладяващо телевизионно изживяване.

Функциите му за свързване с различни външни устройства в комбинация с вградената операционна система Android, този Smart TV ще превърне домът ви в истински развлекателен мултимедиен център!

Нашето мнение за продукта:

Нов, с изключително стилен дизайн и кристално чиста картина, телевизор LED Smart Android Sony Bravia 49XE8005 влиза във вашия дом, за да ви „запознае” с едно ново, непознато телевизионно изживяване. Благодарение на множеството си функции за свързване с мултимедийни източници на сигнал, той ще превърне вашия дом в истински развлекателен център, а обикновените семейни вечери ще се изпълнят със забавление и положителни емоции, благодарение на вашия телевизор Sony Bravia 49XE8005.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password