Sony Bravia 43XF8096 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 43XF8096

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sony Bravia 43XF8096 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага освен с перфектно качество на картината, така и с възможности за мултифункционално свързване? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно стандартно гледане на телевизия? Вие сте на правилното място! Ние имаме точният продукт за вас, а именно – Телевизор Sony Bravia 43XF8096! С невероятно 4K UltraHD качество на картината, интегрирана Android операционна система и множество възможности за свързване с допълнителни устройства, този уред ще ви пренесе в един нов, по-реалистичен и по-забавен телевизионен свят!

Sony Bravia 43XF8096Виж цената за днес

Sony Bravia 43XF8096 Review

Ъгъл на гледаемост от 178 градуса – благодарение на широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, вие ще можете да се насладите на ясни, кристално чисти изображения с високо качество, независимо от кой ъгъл на вашия дом гледате телевизия.

Live Colour™ – тази технология ви позволява да се насладите на ясни, живи и изключително наситени цветове, независимо от възпроизвежданото съдържание на екрана. Потопете се в света на реалистичните цветове и им се наслаждавайте в любимите си филми, видео канали, шоу програми или дори снимки и приложения.

Super Bit Mapping™ 4K HDR – В залезите, например, има хиляди тонове, оттенъци и градиране на светлината. Super Bit Mapping ™ 4K HDR ги разкрива. Той създава гладка, естествена картина, докато се наслаждавате на изображенията, без смущения и замъглявания, които могат да се появят на други телевизори.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Телевизор LED Smart Sony Bravia 43XF8096 е с елегантен и модерен дизайн, решен в класически черен цвят, неговият уникален външен вид е подсилен от ултратънката рамка около екрана, която гарантира, че вие ще можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sony Bravia 55XF9005 – Цена и мнения!

Размерите му от 109.6×64.0x5.7(1.40)cм/96.4×56.7×5.7(1.40)cм без стойка и 96.4×61.7×24.2cм със стойка, правят уреда лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом, независимо от големината на неговото пространство. С диагонал на екрана от 108см., аспект на изображенията 16:9 и множество допълнителни технологии като 24p True Cinema, Live Colour™, PhotoTV HD / BRAVIA и много други, вие гарантирано ще можете да се насладите на картина с кристална яснота, богати и наситени цветове и перфектно качество на изображенията.

Освен с кристална картина, този уред може да се похвали и с кристално чист и ясен звук. Аудиосистемата му е стерео, одигурена от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Допълнителните иновативни технологии като Clear Audio+, Auto Surround, DTS Digital Surround и др., сподпомагат за неговата кристална яснота, без появата на смущения или дразнещи шумове, дори когато звукът е увеличен до своята максимална мощност.

Приемането и предаването на сигнал на телевизора се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена, като той разполага и с възможност за видео записи чрез PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only). Запишете вашите любими сериали, реалити предавания или филми и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете.

Телевизор Sony Bravia 43XF8096 разполага с вградена Android система. Любимата ви операционна система от вашия телефон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на любимите си игри, приложения , социални мрежи и видео канали като Netflix или YouTube, директно на 108-сантиметровия екран на вашия Sony Smart TV. От друга страна, Wi-Fi свързването му ви позволява да сърфирате в любимите ви онлайн пространства, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства.

USB и HDMI свързването му, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеоклипове и любими филми от вашия таблет, смартфон или източник на преносима памет, с невероятно 4K UHD качество на картината. Вие изберете предпочитаното съдържание, а Smart Android LED Sony Bravia 43XF8096 ще го възпроизведе с отлично качество. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от едва 67W, той заема едно от челните места по енергономичност в своя клас електроуреди.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор Smart Android LED Sony Bravia 43XF8096 със своето перфектно качество на картина и звук, множество възможности за допълнително свързване и вградена Android операционна система, ще ви накара да се потопите в света на реалистичното и забавно изживяване от гледането на телевизия във вашия дом. Релаксирайте, гледайки любимите си филми с кинематографично качество или се позабавлявайте, сърфирайки в любимото ви онлайн пространство. Независимо от настроението, Телевизорът ще изпълни всяко ваше желание и ще го възпроизведе с невероятно 4K UHD качество на своя 43-инчов екран.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password