Sony Bravia 43XE7077 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 43XE7077

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Sony Bravia 43XE7077 

Серията Sony XE70 е най-достъпната гама от 4K и HDR телевизори през 2017г. Това е отлична опция, ако искате да имате телевизор от по-висок клас, без да се налага да инвестирате голяма сума пари. Той е изключителен пример за новото поколение телевизори и за това на колко достъпна цена могат да бъдат открити, без да се налага да правите компромиси с техническите му показатели. С изключителен дизай, перфектно качество на звук и картина, в комбинация с допълнителни технически екстри, този иновативен модел – Sony Bravia 43XE7077, го правят точният избор за вашия дом.

Sony Bravia 43XE7077

Виж цената за днес

Sony Bravia 43XE7077 Review

4K HDR качество – За най-доброто качество на картината този телевизор съчетава 4K яснотата с яркостта, цвета и детайлите на високия динамичен обхват (HDR). Цветовете са много по-наситени, а изображението екристално чисто.

Игри в HDR – за тези от вас, които са любители на телевизионните игри, производителите от Sony са създали телевизора със съвместимост с всички конзолни игри, най-известните от които PlayStation4 и PlayStation 4 Pro. Вече можете да се насладите на любимите си игри с наситени текстури и интензивно наситени цветове.

X-Reality™ PRO 4K – 4K X-Reality PRO мащабира допълнително пикселите на изображенията, за тяхната перфектна яснота. Пикселите в няколко кадъра се анализират, а изображенията се подобряват в реално време.

Motionflow™ XR – тази функция поддържа движенията плавни. Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните.Sony Bravia 43XE7077-2

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sony Bravia 43XF8096 – Цена и мнения!

Предиствата му не се изчерпват до тук. Благодарение на функцията ClearAudio+, можете да направите слушането, толкова реалистично, колкото гледането. Тази опция настройва звука, така че да можете да чуете и най-фините звуци.

Независимо дали гледате филм или слушате музика, имате възможност да се насладите на звуците максимално. Също така, само с един клик, имате възможност да отидете директно в YouTube и да се насладете на любимите си видеоклипове.

Телевизорът е готов за работа с интернет, като производителите му от Sony са се погрижили да осигурят специален бутон за YouTube, за още по-лесно сърфиране в любимия ви канал за филмови и музикални клипове.

С качествената си тясна алуминиева рамка, изчистен дизайн и предна част без кабели, благодарение на иновативната стойка, в която можете да ги приберете, телевизор LED Smart Sony Bravia 43XE7077 трябва задължително да присъства във всеки практичен, изискан и модерен дом.

Нашето мнение за продукта:

Това не е просто телевизор. Sony Bravia 43XE7077 е събрал в себе си висококачествените показатели на телевизорите с иновативните технически методи на смарт техниката. Незаивисмо дали искате да си подарите спокойна вечер с любим филм или телевизионно предаване, или искате да поиграете на любимите ви игри, този телевизор ще ви позволи да се потопите в кристалното изображение на 4K Ultra HD качеството, което предлага ясна картина, изпълнена с живи цветове и кристален звук. Това е възможност да получите достъп до един нов, усъвършенстван свят на забавление и релаксация.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password