Sony 77A1 - Виж цената

Ревю на Sony 77A1

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Sony 77A1 

Искате ли нов телевизор с ултрамодерен дизайн и с уникално високо качество на картината.? Държите ли на високото качество и лукса във вашия живот? Вече можете да си ги осигурите! Днес ви представяме луксозният Телевизор OLED Smart 77A1 от лидера в производството на домашни електроуреди Sony! С невероятно качество на дизайн, картина, звук и технологии, този телевизор ще превърне вашия дом в истински кино салон от най-висок клас. Подарете си незабравими кино изживявание с новия Телевизор OLED Smart Sony 77A1.

Виж цената за днес

Sony 77A1 Review

4K HDR Processor X1™ Extreme – новият 4K HDR процесор X1 ™ Extreme има 40% по-голяма обработка на изображението в реално време. По този начин се приема всеки входящ сигнал и се подобрява до 4K UHD качество.

4K Висок динамичен обхват – този ултрамодерен телевизор съчетава в себе си няколко HDR формата като HDR 10, Hybrid Log-Gamma и Dolby Vision™. Това ви осигурява както максимално качество, така и максимална яркост на картината в комбинация с изключително богати и наситени цветове.

Дисплей TRILUMINOS™ – насладете се на изключително реалистични цветове навсякъде около себе си. Модерният дисплей възпроизвежда цветовете от вашата картина с изключително качество и наситеност.

Технология ACOUSTIC SURFACE™ – звукът от вашия телевизор, достига до вас не само от високоговорителите, а от целия екран. Той ще ви потопи в изключително вълнуващо ново изживяване, за да можете да се насладите дори на най-фините звуци от възпроизвежданото съдържание.

Android TV – благодарение на Android операционната система, вие можете да се насладите на приложения като Netflix, YouTube директно на вашия телевизор. Насладете се на любимите си игри, приложения и видеа, досущ като от вашия смартфон, дирекнто на огромният 195см. на вашият телевизор.

Максимална зрителна площ – благодарение на ултратънката черна рамка около екрана, вие можете да се насладите на цялото 4K Ultra HD съдържание на вашия 77-инчов екран.

Motionflow™ XR – тази технология е специално разработена, за да се наслаждавате на любимите си екшън филми и спортни програми, без смущения и замъглявания дори при сцени, наситени с динамика и движения.

Object-based HDR remaster – тази технология, анализира обектите във всяко изображение поотделно, като по този начин подобрява цвета и контраста на картината. Насладете се на реалистична и изключително ясна картина, благодарение на тази модерна технология.

Super Bit Mapping™ 4K HDR – тази технология, създава по-гладка и по-естествена картина, намалявайки нейната цветова сегментация. С помощта на 14-битова обработка на сигнала тази технология разчупва стандартните граници на сигнала и осигурява плавно възпроизвеждане на лица, пейзажи и други изображения с фина цветова градация.

Кажете какво искате да видите с гласово търсене – благодарение на функцията за гласово търсене на вашия Android TV, вие можете да използвате Google гласово търсене, което ви позволява да намирате съдържание в различни услуги – приложения, игри, видео сайтове, без да се налага да въвеждате текст.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 82MU7002 – Цена и мнения!

Телевизор OLED Smart Sony 77A1 разполага с изключително модерен, стилен и изтънчен дизайн. Стойката му, наподобяваща статив, черния цвят и ултратънката рамка около екрана, правят този уред незаменим аксесоар във всеки изискан дом. Впечатляващия размер на дисплея от 195см., прави този уред изключително подходящ за големите и просторни помещения от вашия дом. С резолюция от 3840×2160 пиксела, аспект на изображението 16:9 и невероятно 4K Ultra HD качество, този телевизор ще възпроизведе всяко съдържание с безупречна яснота на картината и богати, наситени и реалистични цветове.

Размерите му от 1721x997x99мм без стойка и 1721x993x399мм със стойка, този уред може да бъде поставен върху всяка повърхност от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 400х300 позволява да монтирате телевизора директно на стената, като той обещава да изглежда като истинско произведение на изкуството на вашата стена. Освен с перфектно качество на картината, телевизор OLED Smart Sony 77A1 разполага и с перфектно качество на звука. Аудиосистемата му е стерео, поддържана с 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо.

Допълнителните главни характеристики като Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse и много други, допринасят за кристалната яснота и безупречно качество на вашия звук.Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез DVB-T/T2,DVB-C,DVB-S/S2 и вход антена, като той разполага дори с функция за видео записи. Запишете вашите любими филми, шоу програми и реалити предавания и им се насладете винаги когато пожелаете.

Също така, телевизор OLED Smart Sony 77A1 разполага с умната Android 6.0, Marshmallow система вградена в него. Наслаждавайте се на любимите си приложения, игри и видеоклипове досущ като от вашия смартфон, директно на 77-инчовият екран на вашия Smart TV. Wi-Fi свързването му ще ви позволи да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без необходимост от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства.

Също така, този ултрамодерен уред, разполага с редица допълнителни конектори, а именно: LAN, Bluetooth, RF In, 2 х RF In, SAT IN, Audio Return Channel(ARC), Цифров аудио изход, Слот CI+, 3 USB порта, Композитен видео вход, Мини жак за слушалки както и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

С изключително модерен дизайн, в комбинация с перфектни картина, звук и технологии, телевизор OLED Smart Sony 77A1 ще внесе истински лукс и високо качество във вашия стилен и изискан дом. Благодарение на Android операционната система, интегрирана във вашия домашен уред, вие ще превърнете дома си в истински мултимедиен игрови център. Множеството технологии подобряващи качеството на картината ще ви дадат възможността да се потопите дори в най-дребните детайли от вашите любими филми, за едно ново, реалистично и забавно телевизионно изживяване, от което ще се чувствате удоволетворени изключително дълго време!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password