Sony 43WE750 - Виж цената

Ревю на Sony 43WE750

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Sony 43WE750 

Full HD телевизорът разполага висока разделителна способност. Със своята уникална технология за мащабиране,  телевизорът LED Smart Sony 43WE750 Ви дава възможността да се  наслаждавате на най-доброто възможно качество на картината. Колкото по-високо е качеството, толкова по-удоволетворяващо става гледането. Благодарение на високата  разделителна способност ще можете да се потопите в магическата картина на новия телевизор LED Smart Sony 43WE750Този Full HD Smart TV телевизор с Висок динамичен обхват (HDR) и Дисплей TRILUMINOS™, сега е достъпен на много изгодна цена.

Sony 43WE750

Виж цената за днес

Sony 43WE750 Review

Какви са неговите предимства пред други телевизори от този клас техника? Вижте!

X-Reality™ PRO – X-Reality PRO, разполага с високо мащабиране на пикселите за кристална яснота на изображението. Всяка сцена от кадрите се анализира, с помощта на висока технология като по този начин се подобрява качеството и се намалява шума.  

ClearAudio+ -: Какво по-хубаво от кристално чист образ, в съчетание с кристално чист звук. Това вече е възможно със системата ClearAudio+ на Sony. Потопете се в живата картина и реалистични звуци, гледайки любимите си филими и предавания.  

Full High Definition – Вижте и най-дребните детайли във вашата картина.  Всичко, което гледате, сега е в пъти по-реалистично. Високо качество и кристална картина. Вече е възможно, благодарение на Full High Definiton функцията на вашия Smart LED TV.  

Безупречна яркост на картината – с тази опция цветовете стават още по-ярки и наситени. Дисплеят TRILUMINOS, възпроизвежда всеки оттенък на картината. По този начин вие имате възможността да се насладите на картината дори в най-дребния детайл.

Sony 43WE750 цена

И това не е всичко. Вие имате още незабавен достъп до YouTube™ само с едно щракване. Благодарение на копчето за достъп до  YouTube, поставено директно на вашето дистанционно управление, достъпът до любимият ви канал за видео и музикално споделяне, сега е само на един клик разстояние. Изображението на Sony KDL-43WE750 е с Full HD качество, резолюция 1920×1080 пиксела и аспект 16:9 Този Smart телевизор е с диагонал на екрана 109.22 сантиметра. 43-инчовият Smart телевизор Sony KDL-43WE750 е модел от година има цифров тунер тип DVB-T, DVB-C и Full HD LED дисплей. Той разполага още с 2 USB порта, 1 Scart (RGB) вход, 2 HDMI порта, както и слот за PCMCIA карта.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 40DM5500 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Smart Sony 43WE750 е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление,  като в същото време е на изключително достъпна цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или просто да преразгледате спомените си, запечатани на снимка на голям екран, това е точният продукт за Вас.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password