Sharp SJFP810VST - Виж цената

Ревю на Sharp SJFP810VST

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Sharp SJFP810VST 

Sharp SJFP810VST е много удобен електрически уред, който се фокусира върху оптимизацията на пространството за съхранение. Това е много полезен хладилник в домовете, където се консумират значителни количества храна. Този голям модел е оборудван с интелигентни решения, включително Plasmacluster, LED и иновативни функции като външен контролен панел, еко маркер и отлично замразяване. Със стилният си дизайн, перфектни размери и голям капацитет на обем, той е идеалното решение за всеки дом, в който модернизма в технологиите и качествената храна се ценят високо.

Sharp SJFP810VST

Виж цената за днес

Sharp SJFP810VST Review

BioFresh отделение – то е предназначено да поддържа свежестта на зеленчуците и плодовете до 30дни. Регулира вътрешната влажност и въздушния поток, което удължава срока на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.
   
Система No Frost – Системите за активно двойно охлаждане и без замръзване, осигуряват най-добрите условия за съхранение в един отличен клас на енергийна ефективност. С отделните системи за охлаждане на двете отделения, плодовете и зеленчуците се съхраняват в прясно състояние.

Режимът Plasmacluster – Уникалната технология за пречистване на въздуха Ion Plasmacluster работи активно за премахване на миризмите и микроорганизмите. Системата Plasmacluster осигурява поддържането на чист въздух във фризера и хладилника чрез генериране на положителни и отрицателни йони, следвайки естествения модел, който почиства въздуха в планинските гори.

DrySafe / HydroSafe – контрол на влажността, осигуряващ запазването на богатството на витамините от плодовете и зеленчуците, като по този начин осигурява възможност за запазване на любимите Ви храни със същия вкус, както в първия ден.

Sharp SJFP810VST-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQB – Цена и мнения!

Екстериорът му е направен от неръждаема стомана, коeто означава елегантност и здравина, събрани в едно. Липсата на дръжки, прави линиите изчистени, а LED дисплят показва иновация и модернизъм. Констролният панел, поставен на вратата на хладилника осигурява лесен достъп до функцията за контрол. Вътре в хладилното отделение, 48 ергономични бели светодиодни светлини, осигуряват красиво осветяване за перфектна видимост в интериора.

Двете хладилни камери и два фризера са разположени една до друга, вертикално, напълно разделени, като всяка има собствена врата за достъп. Те имат предимството на тесни врати за достъп, с минимално видимо пространство между отворите. Новият модел с четири отделения предлага повече капацитет за съхранение в сравнение с конвенционалните хладилници с подобни външни размери.

Sharp SJFP810VST е част от клас A ++ с енергийна ефективност за ниска консумация на енергия, отчитайки консумация на енергия от едва 487 kWh годишно. В допълнение, хладилният уред на Sharp осигурява отличен нетен обем до 605 литра, т.е. хладилното отделение има нетен обем от 394 литра, а това на фризера – 211 литра. Хладилникът разполага с 2 масивни рафта от устойчиво стъкло. Фризерът е оборудван с 5 специални + 2 специални отделения за кубчета лед, които са едни от най-щедрите на пазара. Също така има капацитет на замръзване 9,5кг/24 часа.

Нашето мнение за продукта:

Модерен, ефективен и просторен, новият двукрилен хладилник Side by side Sharp SJFP810VST ще Ви осигури най-високо качество на охлаждане и замразяване, така че да можете да се насладите на прясна храна в дългосрочен план, без тя да променя или да загуби своите вкусови характеристики. Модерният хладилник от марката Sharp е перфектният избор за тези, които търсят нов, просторен, с някои от най-модерните технологии и системи хладилник.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password