Samsung WW80M644OPW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW80M644OPW/LE

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Samsung WW80M644OPW/LE 

Искате нова, егономична, но и много ефективна пералня машина? Държите на искрящата чистота, наситен цвят и завладяваща мекота при изпирането на вашите дрехи? Ние имаме точния за вас продукт! Пералня Samsung WW80M644OPW/LE с енергиен клас А+++ и множество функции, тя гарантира „победа” в борбата дори с най-упоритите петна, като в същото време запазва тяхната материя, цветове и мекота! Това е продукт, който определено всяко поддържано домакинство, трябва да има в дома си!

Samsung WW80M644OPW/LEВиж цената за днес

Samsung WW80M644OPW/LE Review

Add Wash – технологията ви позволява да добавяте бързо и лесно забравени дрехи, дори ако вашата пералня машина, вече е стартирала своята работа.

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Quick Drive – тази технология, позволява на новата енергоспестяваща перална машина да изпира ефективно всеки вид пране, само за няколко минути. Вече не е нужно да чакате с часове, за да имате дрехи с искряща чистота и свеж аромат.

Q-rator – умната система е налична като приложение на Android и iOS устройства. Тя е вашия личен съветник, като предоставя опциите: Планиране на изпиране, Съветник за грижа за дома.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Тъмно синята рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня Samsung WW80M644OPW/LE разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 77кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 116 kWh и на вода от 8100л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 8кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня Samsung WW80M644OPW/LE разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца, Самодиагностика, Сигнализация за грешка. В комбинация с някои от най-модерните технологии като AddWash, Bubble Soak, Керамичен нагревател, Дигитален инвертор – вие ще получите максимално добри резултати при изпирането на вашите дрехи.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Памук, Синтетика, Изплакване + центрофугиране, Спално бельо, Еко пране супер.

Нашето мнение за продукта

Благодарение на интегрираните иновационни технологии и високата ефективност на тази пералня машина, вие получавате най-доброто качество както при изпирането на вашите дрехи, така и при тяхното сушене. Запазете тъканите си меки, а цветовете наситени с помощта на пералня Samsung WW80M644OPW/LE. Подарете на себе си и на цялото си семейство искрящо чисти дрехи, със завладяваща мекота и прекрасен аромат. Пералня Samsung W80M644OPW/LE е верният помощник на всяка спретната домакиня в борбата дори с най-упоритите петна и замърсявания!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password