Samsung WW12K8412OW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW12K8412OW/LE

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Samsung WW12K8412OW/LE 

Омръзнало ви е старата ви пералня да уврежда вашите дрехи? Искате нова, с множество функции и вградени иновационни технологии? Ние имаме точното предложение за вас. Това е новата пералня Samsung WW12K8412OW/LE. С енергиен клас А+++, капацитет на обем от внушителните 12кг., той е перфектното предложение за тези от вас, които не правят компромис с качеството.

WW12K8412OW/LEВиж цената за днес

Samsung WW12K8412OW/LE Review

AddWash – пропуснали сте да сложите някои дрехи в пералнята машина, а тя вече е в режим на работа? Няма проблем! Функцията AddWash ви позволява да добавяте дрехи в пералнята след като нейната работа вече е започнала.

Smart Control – благодарение на иновативните функции, прането вече не е това, което беше. Смарт контролът ви дава възможността да управлявате и настройвате вашата пералня, от собствения ви смартфон. Просто трябва да изтеглите приложението. Навсякъде и по всяко време можете да осъществявате контрол върху вашата пералня.

Eco Bubble™ – тази иновативна технология, осигурява перфектно изпиране, дори при по-ниски температури. Перилният препарат се преобразува в мехурчета, като навлиза дълбоко в тъканите и отстранява лесно замърсяванията.

Speed Spray – пералнята машина, може да изпере вашите дрехи само за 59мин. Тя използва иновативната функция Speed Spray, за да изплакне по-добре вашите дрехи както и да увеличи скоростта на центрофугата.

Впечатляващият капацитет от 12кг на вашата пералня машина, ви дава възможността да изпирате големи количества пране само с едно зареждане. По този начин спестявате време, а домакинската ви работя намалява значително.

WW12K8412OW/LE-2Виж още: РЕВЮ: Пералня Bosch WAY32891EU – Цена и мнения!

С капацитет от 12кг и скорост на центрофугиране 1400 об/мин, този модел ще отговори на нуждите на вашето семейство и ще ви помогне да ускорите процеса на сушене. Открийте впечатляващия енергиен клас A +++, което означава, че е не само мощна, но и ефективна и икономична. Samsung AddWash има допълнителна врата, разположена в горната част на главната врата, което позволява да се добавят забравени дрехи – плюс, перилен препарат – по всяко време на цикъла на пране.

Пералната машина EcoBubble AddWash WW12K8412OW/LE е неочаквано безшумна, тъй като безчетковият двигател и двойната стъклена врата задържат шума далеч от потребителите. Средният шум е 52 dB, както е посочено в Енергийния етикет на ЕС. При нивото на 1400 оборота в минута, нивото на шума е едва 72 dB. Нейният дизайн е стилен и модерен, решен в бял цвят допълнен от стилен LED дисплей.

Нашето мнение за продукта:

Стилен дизайн, избор от множество програми за изпиране, допълнителни опции и максимална ефективност и всичко това събрано в практичните размери (60х60х85) на новата пералня Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW. Ако сте от домакинствата, в които качеството на вашите дрехи е от изключителна важност, определено това е продукт, който е задължително да имате!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Качество - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password