Samsung WF60F4E0W2W - Виж цената

Ревю на Samsung WF60F4E0W2W

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Samsung WF60F4E0W2W 

Искате нова, икономична, но и много ефективна пералня машина? Държите на перфектната чистота на вашите дрехи? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Slim Samsung WF60F4E0W2W, с енергиен клас А++, множество функции и изключителна мощност при своята работа, ви предоставя възможността да изпирате дрехите си в дълбочина, като в същото време техните материи и цветове, запазват своето каточество до най-голяяма степен!

Samsung WF60F4E0W2WВиж цената за днес

Samsung WF60F4E0W2W Review

Eco Bubble – функцията Eco Bubble, превръща вашия перилен препарат в мощно почистваща пяна, като по този начин, перилният препарат прониква по-бързо и ефикасно в тъканите и ви гарантира перфектно качество на изпиране в дълбочина.

Smart Diagnosis – благодарение на „умната“ функция на вашата пералня машина, тя засича евентуалните технически проблеми, които възникват при нейната работа и ви предлага лесни решения за тях. Просто свалете приложението на вашия смартфон и чрез LED сканиране, решете вашите проблеми. Вече няма да ви се налага да влагате средства, усилия и време в майстори, които да поддържат вашата пералня.

Wool Excellence – технология, създадена специално за вашите вълнени дрехи. Тя изпира вашите дрехи от вълна, като се справя дори с най-упоритите петна като прониква в дълбочина в тъканта им, като същевременно запазва нейните мекота и качество.

Програма за дънкви материи – вашите дрехи от дънкови материи са перфектно изпрани със запазено качество както на материите, така и на цветовете им, благодарение на програмата, специално предназначена за тяхното изпиране.

Виж още: РЕВЮ: Пералня SLIM Hotpoint-Ariston WMSF 622 – Цена и мнения!

С тънък дизайн Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble с мощност на центрофугата от 1200 об/мин, капацитет на обем от 6 кг и енергиен клас A ++, е продукт на марката Samsung, който впечатлява със своите големи качества, функции и програми. Що се отнася до дизайна, той е изключително удобен. Пералнята машина е с тънък силует, така че можете лесно да включите уреда дори в по-малко пространство.

Програмите на Samsung WF60F4E0W2W Eco Bubble Washing Machine са едни от най-ефективните и полезни: Бърза програма, Предварителна програма, Памучна програма, Джинси програма, Вълна програма, Синтетична програма, Програма за ниска консумация на енергия, Програма за ръчно пране, Бебешки дрехи. Машината е в клас на ефективност A ++, което означава, че тя ще има ниска консумация на енергия, така че да можете да я използвате без да се притеснявате за сметката за електроенергия.

Функциите на пералната машина са: наличие на центробежен селектор, самопочистващ се филтър, самодиагностика, контрол на прегряването, система за детекция на пяна, детска система за безопасност, информация за дисплея и програма за забавено пране. Годишната консумация на вода е 858 л , размерите на машината са 85 x 60 x 40 см, теглото и е 55 килограма, а нивото на шума и е 74 db. Тя използва технологията Diamond Drum and Ceramic Heater. Функцията за самодиагностика ще направи лесно и удобно откриването на каквито и да било неизправности, които можете да разрешите, като използвате мобилен телефон с LED сканиране.

Нашето мнение за продукта:

Пералня Slim Samsung WF60F4E0W2W е уред, който е много добър и ефикасен за вашия вашия дом. Този продукт е създаден за перфектно изпиране на вашите дрехи, а тънкият му дизайн позволава да бъде поставен навсякъде във вашия дом. Ако държите на качеството при изпирането на вашите дрехи, то този продукт е идеалният помощник за вашето домакинство.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password