Samsung RS7778FHCSR - Виж цената

Ревю на Samsung RS7778FHCSR

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Samsung RS7778FHCSR 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Samsung RS7778FHCSR с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung RS7778FHCSRВиж цената за днес

Samsung RS7778FHCSR Review

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

ClearView Icemaker – ледогенераторът, вграден във вратата освобождава максимално пространството във вашия фризер, като същевременно съхранява до 2кг. лед. По този начин разполагате максимално с наличното пространство на рафтовете във вашия фризер.

CoolSelect Zone – едно отделение с 4 различни възможности. Независимо дали искате да охладите бързо любимите си напитки, да замразите месо или просто да го охладите, за да го сготвите по-късно както и да съхраните вашите любими плодове и зеленчуци максимално свежи – това отделение ви дава всички тези възможности. С различно температурно охладжане, то осигурява оптимално добри условия за съхранението на всякакви видове храни и напитки, според вашите лични нужди и предпочитания.

Минибар – модерно, стилно и изключително удобно. Минибарът вграден във вашия хладилник ви осигурява лесен и бърз достъп до бутилка с предпочитаното от вас питие, без да се налага да отваряте вратата на хладилника.

Виж още: Ревю на Samsung RH56J6917SL

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS7778FHCSR разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вградените LED дисплей, диспенсер за вода и минибар в предната част на уреда са финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 91.2 х 71.2 х 178.9см. и е с тегло от 135кг. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS7778FHCSR разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумирана електроенергия от едва 353kWh, той гарантирано ще намали в пъти разходите ви за електроенергия. Охладителния агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният му клас е SN –T. Също така, този уред разполага с възможността за автономна работа без ток до 12ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда. Допълнителните технологии, функции и аксесоари, с които разполага уреда са: Филтриране на миризми, LED осветление, Система за сигнализиране за отворена врата, Twin Cooling Plus, Поставка за яйца, Поставка за бутилки и Тава за лед.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 359л както и с 5 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти, а автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване. Също така хладилникът разполага със специални отделения за съхранение на плодове и зеленчуци и на млечни продукти.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 184л. като разполага с 4 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни, а опцията за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ще ви осигури бърз и лесен достъп до съхраняваната храна в тях. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен и изключително ефективен при своята работа двукрилен хладилник Samsung, ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за максимално дълъг период от време. Наслаждавайте се на винаги пресни и вкусни храни на една ръка разстояние във вашия дом – директно във вашия нов хладилник Side by side Samsung RS7778FHCSR!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password