Samsung RS68N8220B1/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RS68N8220B1/EF

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RS68N8220B1/EF 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS68N8220B1/EF с енергиен клас А+, Full No Frost технология и голям капацитет на обем, ще запази качеството, свежестта и хранителните свойства на вашите любими храни за максимално дълго време.

Samsung RS68N8220B1/EFВиж цената за днес

Samsung RS68N8220B1/EF Review

Full No Frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

Twin Cooling Plus™ – тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Диспенсър за лед и вода – вградения диспенсър за вода, ще ви осигури лесен и бърз достъп до освежаваща чаша студена вода през летните горещини, както и на лед за допълнителното охлаждане на вашите любими коктейли и други напитки.

Виж още: Ревю на Samsung RS68N8650SL/EF

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Той е решен в елегантен графитено сив цвят с иноксово покритие, като това го прави подходящ за всяка съвременна и стилно обзаведена кухня. Вграденият диспенсер за вода и лед в предната част на уреда, придават елегантен и стилен завършек на неговата модерна визия.

Размери

Размерите на Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS68N8220B1/EF са 91.2х76.6х178см. Той е идеален за поставяне във всеки дом и всяка кухня, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Общият му нетен обем от 617л., ще ви позволи да съхранвате достатъчни количества храна, така че да задоволите хранителните нужди на цялото ви семейство.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS68N8220B1/EF разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Уредът работи със захранващо напрежение от 240V. Също така, този уред разполага с Full No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Ниските му нива на шум от 39dB max., го правят идеален за поставяне в кухни, които се намират в едно общо простраство с вашия хол или всекидневна, като гарантирано няма да смущава вашето спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с обем от 407л., като разполага с внушителните 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло, както и 5 допълнителни рафта на вратата, благодарение на които вие разполагате с цялото налично пространство върху хладилните рафтове. В долната част на уреда е разположено отделение за съхранени на песни плодове, зеленчуци и билки. Нивото на температурата и влагата в това отделение се контролират постоянно, така че вашите любими плодове и зеленчуци да останат свежи и качествени за по-дълго време!

Фризер

Фризерът е с обем от 210л и разполага с 4 големи отделения за съхранение. Това позволява съхранението на големи количества от вашите любими замразени храни, а възможността за максимално изваждане на отделенията за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до желаните от вас хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS68N8220B1/EF ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Вие ще имате винаги качествена и свежа храна, за да можете да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете на една ръка разстояние във вашата кухня, а именно в Двукрилен хладилник Side by side RS68N8220B1/EF от лидера в производството на домашни електроуреди – Samsung!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password