Samsung RB34K6000SS/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB34K6000SS/EF

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Samsung RB34K6000SS/EF 

Държите ли на висококачествената храна? Искате ли да имате нов хладилен уред, който да осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Ние имаме идеалният уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB34K6000SS/EF с енергиен клас А+ и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да се наслаждавате на винаги качествени, пресни и вкусни хранителни продукти. Осигурете най-доброто качество както при избора на вашите храни, така и при тяхното съхранение с хладилник с фризер Samsung RB34K6000SS/EF!

Samsung RB34K6000SS/EFВиж цената за днес

Samsung RB34K6000SS/EF Review

NoFrost – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Super Freeze – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Power Cool – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Beko RCSA365K20W

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, тох би паснал идеално във всеки изискан и стилно обзаведен дом! Скритите дръжки и дигиталният дисплей, придават перфектен завършек на неговата модерна и стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RB34K6000SS/EF е с размери от 60 х 66.4 х 191.7см и е с тегло от 71кг. Това го прави удобен и подходящ за тези от вас, които разполагат с по-големи и по-просторни кухни и пространства.

Технически характеристики

С общ обем от 344л и изключително ниски нива на шум от 38dB, този уред е е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 306kWh, този хладилник ще ви осигури оптимално висока ефективност, при минимални разходи за електроенергия. Охладителния агент, с който разполага уреда е R600a, а климатични клас, към който спада е SN – N – ST – T. Също така, уредът разполага с възможност за автономна работа без ток до 16ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от внушителните 246л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 6 допълнителни рафта за съхранение на вратата. По този начин вие разполагате максимално голямо пространство за съхранение на големи количества хранителни продукти върху стъклените рафтове на вашия охладителен уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни, както и съхранението на по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С капацитета си на замразяване от 12кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед както във фризера, така и върху вашите продукти. По този начин свежестта и качеството им се запазва максимално, а почистването на уреда е по-лесно от всякога, без да е необходимо предварителното му размразяване.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество при избора на вашите хранителни продукти. Ако искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия, то тогава хладилник с фризер Samsung RB34K6000SS/EF е точният уред за вас! С високоефективната си работа и множество интегрирани модерни технологии, той ще осигури перфектните условия, за да запази вашите люби храни качествени и свежи за изключително дълъг период от време!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password