Samsung RB33N340NSA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB33N340NSA/EF

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung RB33N340NSA/EF 

Искате ли нов хладилен уред, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Samsung RB33N340NSA/EF с капацитет на обем от 315л., енергиен клас А+++ и множество имплементирани модерни технологии, ще създаде перфектните условия за съхранението на вашите любими храни, като ще запази тяхната свежест, качество и витаминни свойства за максимално дълъг период от време!

Samsung RB33N340NSA/EFВиж цената за днес

Samsung RB33N340NSA/EF Review

NoFrost – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Super Freeze – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Power Cool – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Arctic AK60400NFMT

Дизайн

Дизайнът на хладилник с фризер Samsung RB33N340NSA/EF е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Финият надпис с логото на марката производител SAMSUNG оцветен в сребристо и поставен в централната горна част на уреда, придава нотка свежест в неговия иначе класически изчистен дизайн. Интегрираният дисплей в предната част на уреда придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 59.5 х 66.8 х 185см като той тежи 70кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 217л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. Вратите са със стандартно дясно отваряне, което позволява пасването на уреда във всяка стандартно обзаведена кухня. С енергиен клас А+++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 175kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 38dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 18ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада уреда е SN – N – ST – T, а охлдителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 217л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 98л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 13кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB33N340NSA/EF е изключително ефективен охладителен уред. С високата ефективност при своята работа и интегрирани някои от най-модерните технологии при охладителните уреди, той ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за по-дълго време. Гответе с удоволствие любимите си ястия, като използвате само най-висококачествени хранителни продукти, осигурени от хладилник с фризер Samsung RB33N340NSA/EF!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password