Samsung RB33J3200SA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB33J3200SA/EF

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Samsung RB33J3200SA/EF 

Обичате ли качествените и вкусни хранителни продукти? Искате ли нов хладилник, който да ви осигури перфектното запазване на тяхната свежест, качество и вкус? Имате го! Днес ще ви представим Хладилник с фризер Samsung RB33J3200SA/EF, с енергиен клас А+ и голям капацитет на обем от 328л., вие ще се наслаждавате на големи количества от винаги пресни и свежи хранителни продукти.

Samsung RB33J3200SA/EFВиж цената за днес

Samsung RB33J3200SA/EF Review

No Frost – тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризерната част, както и на скреж в хладилната. Това гарантира както по-дълготрйното запазване на качеството на вашите хранителни продукти, така и по-лесното му почистване.

Fresh Zone – специално отделение, предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез контрол на влагата в това отделение, се подпомага запазването на свежестта и витаминните свойства на плодовете и зеленчуците за много по-дълъг период от време.

Digital Inverter Compressor – Цифровият инвертор, автоматично компресира скоростта на охлаждането на 7 нива, консумира по-малко енергия, минимизира шума и намалява износването за по-продължителна и качествена работа на вашия уред!

Виж още: Ревю на Daewoo RN-308RDQW

Хладилник с фризер Samsung RB33J3200SA/EF е със стилен дизайн и цвят решен в сребристо, тох би паснал перфектно във всяка стилна и модерно обзаведена кухня. Размерите му от 59.5х66.8х185см. в комбинация с реверсивните му врати, които могат да променят посоката си на отваряне, в зависимост от вашите персонални нужди, го правят лесен и удобен за поставяне както в по-големите кухни, така и в по-малките и практични пространства.

Общият му капацитет на обем е 328л., като 230л. са отделени за хладилника, а 98л. за фризерната част. Хладилникът разполага с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло, което позволява съхранението дори на по-големи и по тежки хранителни продукти. На вратата на хладилника има 3 допълнителни рафта, в които можете да съхранявате обемисти бутилки, кутии със сок или буркани, като по този начин освобождавате максимално пространство за съхранение върху стъклените рафтове на хладилника.

Фризерът има 3 големи чекмеджета, а капацитетът му за замразяване е внушителните 12кг. за едва 24ч. Това позволява съхранението и замразяването на големи количества от любимите ви храни, без да има опасност от тяхното разваляне на качеството. Освен много ефективен, този уред е и изключително енергономичен и безшумен при своята работа.

С годишна енергийна консумация от 280kWh и ниво на шум от едва 38dB, този уред гарантирано ще ви осигури максимално качество на работа, на базата на ниски разходи на електроенергия и ниско ниво на шум. Освен това, той разполага с възможността, ефективно да охлажда и съхранява вашите хранителни продукти за период от 20ч., дори когато електрозахранването ви е прекъснато. Това предотвратява развалянето на вашите хранителни продукти, в случаите, когато има възникнали проблеми във вашето електрозахранване.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн, нисък енергоразход и перфектни характеристики, Хладилник с фризер Samsung ни предоставя възможност за съхранение на достатъчно количество храна, както за малки, така и за по-големи домакинства. За тези от вас, които обичат вкусната и прясна храна, поднесена по най-добрият начин – Хладилник с фризер Samsung RB33J3200SA/EF ще запази вашите хранителни продукти свежи, качествени и вкусни, за да готвите с удоволствие за любимите си хора!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password